GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στ. Τζουμάκας: «Εθνική υπόθεση το αίτημα της Πολιτικής Αλλαγής...»

Στέφανος Τζουμάκας Αύριο όλες και όλοι συμμετέχουμε στις Εθνικές εκλογές. Θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε πολιτικά και εκλογικά την Νίκη τ...


Στέφανος Τζουμάκας

Αύριο όλες και όλοι συμμετέχουμε στις Εθνικές εκλογές.
Θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε πολιτικά και εκλογικά την Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με επικεφαλής τον Α. Τσίπρα για να αναλάβει το σχηματισμό της Προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας.
Με τη ψήφο μας παίρνουμε θέση για την κατεύθυνση και τις λύσεις που πρέπει να δώσουμε σε βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως κοινωνία.
Χρειαζόμαστε ως χώρα, αλλαγή Κυβέρνησης και αλλαγή Πολιτικής στο πλαίσιο μιας νέας εθνικής στρατηγικής για την ευημερία και την ποιότητα της ζωής όλων μας.
Είμαστε η δύναμη σταθερότητας, ασφάλειας και προοδευτικής εξέλιξης.
Το αίτημα της Πολιτικής Αλλαγής αποτελεί υπόθεση εθνική
Ως πολίτες, έχουμε το λόγο
Ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νότια Αθήνα, ζητώ την προτίμηση σας. Για να συμβάλλω στην επιτυχία της όλης προσπάθειας για την Εναλλακτική Λύση με Γνώση, Εντιμότητα, Αξιοπιστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση