GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταληράκια... μήπως κατανοήσουν στον Συριζα τι συνέβη...

Mihalis Belouhiotis Άντε να το κάνουμε ταληράκια μήπως και το καταλάβουν οι...

Mihalis Belouhiotis
Άντε να το κάνουμε ταληράκια μήπως και το καταλάβουν οι... συριζαιοι, αμφιβάλλω αλλά λέω μήπως.

3 σχόλια

  1. Σαν τι να κανετε ταλληρακια,αμα δεν ξερετε να μετρατε φραγκοδιφραγκα;Ειπαμε,δεν πας στη ζουγκλα των εγκληματιων χαρουμενος σαν την κοκκινοσκουφιτσα.Οταν,απλα χλευαζεις τον κρατικοδιαιτο κολλητο της αρσενικης Ευας Μπραουν που απειλει τους υπαλληλους και δεν μπορεις να φανταστεις τα μεγαλα λαμογια που ζουν απο το Κρατος[ο Μπομπολας παιρνει 1,7μυρια τον μηνα]τι βια ασκησαν,οταν χασκογελας με την ατακα του μιασματος της αριστερας,του ΚΚΕ,οτι εισαι ο χειροτερος ολων,αντι να του πατησεις το καρυδι,οταν ολη η αντιπολιτευση κατηγορωντας εσενα γινεται[ακων;]χορηγος του Κουλη,τοτε θα φας ξυλο απο τους λεχριτες,οπως τοτε παλια που μονο εσεις τρωγατε ξυλο στα φεστιβαλ νεολαιας,και οχι οι Κνιτομπατσοι και οι πρασινοφρουροι.Τα θετικα ειναι οτι πεταχτηκε εξω ο Λοβερδος,οτι οι Σερραιοι αποδειξαν οτι ειναι κουραδοπνιχτες[το λεγαμε χρονια]και οτι τωρα που θα σφιξουν τα γαλατα δεν θα μπορει κανεις να παραπονεθει.Μιλαμε για ευτελιστικη αυτοχειρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικοί αριθμοί
    2012Α ψήφισαν 6400χ => ΝΔ:1200χ ΣΥΡΙΖΑ:1000χ
    2012Β ψήφισαν 6200χ => ΝΔ:1800χ ΣΥΡΙΖΑ:1600χ
    2015Α ψήφισαν 6300χ => ΝΔ:1700χ ΣΥΡΙΖΑ:2200χ
    2015 Δημοφήφισμα ψήφισαν 6100χ => ΝΑΙ:2200χ ΟΧΙ:3500χ
    2015Β ψήφισαν 5500χ => ΝΔ:1500χ ΣΥΡΙΖΑ:1900χ
    2019 ψήφισαν 5700χ => ΝΔ:2200χ ΣΥΡΙΖΑ:1700χ

    2023Α ψήφισαν 6000χ => ΝΔ:2400χ ΣΥΡΙΖΑ:1100χ

    Η πραγματική αποχή δεν είναι 40% δηλαδή 4εκ. στα 10εκ.
    η πραγματική αποχή είναι 25% δηλαδή 2εκ. στα 8εκ.
    το 25% αυτό είναι κυρίως (τουλάχιστον οι μισοί) όσοι έχουν φύγει στο εξωτερικό για εργασία ή σπουδές και αυτοί που εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις για τους οποίου οι κυβερνήσεις έχουν προνοήσει να διεξάγουν τις εκλογές εν μέσω τουριστικής περιόδου ώστε να μην καταγραφεί η ψήφος τους.
    η συμμετοχή είναι 75% και 25% η αποχή
    οπότε τα πραγματικά ποσοστά είναι 30% η ΝΔ και 14% ο ΣΥΡΙΖΑ
    Όμως η πραγματική αποχή δεν φαίνεται στους αριθμούς
    γιατί την περίοδο από το 2015 και μετά κατά την οποία εργαζόμενοι Έλληνες δεν μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές, 600χ (υπολογίζω εγώ) αλλοδαποί έχουν αποκτήσει το δικαίωμα ψήφου και ψηφίζουν στις εκλογές, και από ότι δείχνουν οι αριθμοί μονομπλόκ ψήφισαν προσωρινώς το κόμμα που τους έδωσε το δικαίωμα αυτό, τη ΝΔ (βλέπε Χάρη Θεοχάρη)
    Αυτό θα φανεί όταν σε μεθεπόμενες εκλογές όταν και αν δημιουργηθεί μειονοτικό κόμμα και μετρηθεί σε αριθμούς η δυναμική του.
    Οπότε τα πραγματικά ποσοστά της ΝΔ είναι 24% + 6% νομιμοποιημένοι μετανάστες

    Τέλος μια πολιτική ανάλυση της πραγματικής διαφοράς 10% μεταξύ ΝΔ 24%(+6%) και ΣΥΡΙΖΑ 14%.
    Υπάρχει ένα 20% των 6εκ. (1200χ) δηλαδή το 15% του συνόλου που ψηφίζει για κυβέρνηση και επιλέγει μεταξύ των δύο πρώτων, με το σκεπτικό «το μη χείρον βέλτιστον», αυτοί είναι που πάντα βγάζουν κυβέρνηση. Είναι ένα ετερογενές σύνολο λιγότερο πολιτικοποιημένων, που απαρτίζεται από ιδιωτικούς δημόσιους υπαλλήλους ελεύθερους επαγγελματίες, οργισμένους, φοβισμένους, βολεμένους και ξεβολεμένους. Αυτό το σύνολο στην πλειοψηφία του απ ότι δείχνουν οι αριθμοί υπερψήφισε την κυβέρνηση.
    Ηλιθιωδώς έπραξε αλλά αντιλαμβάνομαι τον λόγο.
    Γιατί ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν αντέδρασε απέναντι στα φασιστικά κορονομέτρα που είχε επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπερθεμάτιζε κι από πάνω ζητώντας αυστηρότερα μέτρα και ζητούσε την επέκταση του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες.
    Συν τοις άλλοις σε κάθε αρνητική πτυχή της διακυβέρνησης Μητσοτάκη ο κόσμος έβρισκε την ρίζα του κακού στην διακυβέρνηση του Τσίπρα, νατοϊκή βάση όλη η Ελλάδα ο Τσίπρας την έκανε, αρπαγή των σπιτιών από τα funds ο Τσίπρας την νομοθέτησε, το ξεπούλημα των τραίνων ο Τσίπρας το υπέγραψε, στην αντιρώσικη προπαγάνδα ο Τσίπρας πρωτοστάτησε, νομιμοποίηση τον παράνομων μεταναστών ο Τσίπρας την ξεκίνησε, κλπ, οπότε αυτό το 20% μεταξύ δύο ίδιων προϊόντών προτίμησε το δοκιμασμένο, και 14% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΟΧΙ ήταν πριν το δημοψήφισμα μικρότερο του 61,24%. Απόδειξη γι αυτό είναι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ που πέταξε εκτός κόμματος αυτούς που πίστευα πραγματικά στο ΟΧΙ. Αν σου πω τι ποσοστό πίστευαν πραγματικά στο ΟΧΙ. Ηταν πιο μικρό από 50%.
    Όσο για τον δεύτερο χάρτη, είναι τελείος άσχετος με τον πρώτο εκτός κι αν εκτός από τον ξύπνιο σου βλέπεις νούμερα, βαμμένους χάρτες και στον ύπνο σου. Πρόσεχε μην αρχίσουν να σου αρέσουν οι βαμμένοι χάρτες του Ερτογάν και τα ποσοστά του Ερτογάν που παρεπιτόντως έχουν προεδρική και όχι προεδρευομένη δημοκρατία όπως εμείς. Και δεν είμαι ζαίος, απλά επισημαίνω ότι λες κάτι που δεν μπορεί να το δικαιολογήσεις.
    Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στης εκλογές του Μαιου του 2023 αλλά πήγαν Κωνσταντινούπολη και η ο Κώστας Μπακογιάννης και η Κατερίνα Σακκελαροπούλου και στήριξαν Ιμάμογλου, δηλαδή στήριξαν Κιλιστάρογλου. Επίσης, Τουρκία πήγε και το ΚΚΕ(ναι το Ελλάδος) για να στηρίξει τους εκεί κομμουνιστες και κούρδους στηρίζονταν Μουχαμέντ Ιντζέ αυτός που βγήκε 4ος που του έβγαλαν το ροζ σκάνδαλο 5 μέρες πριν της εκλογές. Ανεξαρτήτος ιδεολογικής κατευθύνσεως να υπενθιμήσω ότι η Κούρδοι είναι ο ποιο φιλοειρηνικός πληθυσμός της Τουρκίας ως αναφορά τις ελληνοτουρκικές διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση