GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ της Eurovision! ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ η Καίτη Γαρμπή για το 4άρι στην Κύπρο...

Έκπληξη προκάλεσε το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στον τελικό της 67ης Eurovision. Συγκεκριμένα, η πενταμελής κριτική επιτροπή έδωσε τ...


Έκπληξη προκάλεσε το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στον τελικό της 67ης Eurovision.

Συγκεκριμένα, η πενταμελής κριτική επιτροπή έδωσε τους 12 βαθμούς στο Βέλγιο ενώ στον Andrew Lambrou, που ερμήνευσε το «Break a Broken Heart» έδωσε μόλις 4 βαθμούς. Αντιθέτως, το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, χάρισε στον 25χρονο το 12άρι.

Ο νεαρός τραγουδιστής συγκέντρωσε συνολικά 126 βαθμούς και κατέλαβε την 12η θέση, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την δεκάδα.

Οι 4 βαθμοί που δόθηκαν στην Κύπρο εξόργισαν τους χρήστες του διαδικτύου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η επιτροπή της Ελλάδας δεν βοήθησε τη συμμετοχή της Κύπρου και τα αρνητικά σχόλια στα social media πήραν «φωτιά».

Η στάση της Ελλάδας εξόργισε και την Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της, καταγγέλλει την πράξη της χώρας μας, λέγοντας ότι «στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση! #eurovisiongr».

Η ανάρτησή της

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση