GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΑ! «ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ» πάλι Ράνια Τζίμα και Γιάννης Πρετεντέρης στο Mega...

Τεταμένο είναι το κλίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ανάμεσα στην παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα και τον σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη.  ...


Τεταμένο είναι το κλίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ανάμεσα στην παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα και τον σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη. 

Οι δυο τους έχουν συχνά στιγμές έντασης και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν η παρουσία στο δελτίο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Σωκράτη Φάμελλου, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις, σε ένα από τα debate των εκλογών 2023.

Ωστόσο, οι επίμονες ερωτήσεις της Ράνιας Τζίμα στον κ. Γεωργιάδη για θέματα όπως οι υποκλοπές και η παραίτηση Καραμανλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ενόχλησαν τον Γιάννη Πρετεντέρη, που ήθελε κι αυτός να απευθύνεις τις ερωτήσεις του στον υπουργό.  Έτσι, παίρνοντας τον λόγο, είπε ειρωνικά "να σταματήσει η Εξεταστική Επιτροπή, για να ρωτήσω τον κ. Γεωργιάδη", με την παρουσιάστρια να γυρνάει προς το μέρος του και να ρωτά ενοχλημένη "Εξεταστική είναι αυτό;".

Και νωρίτερα, όμως, είχαν μια διαφωνία σχετικά με τις ερωτήσεις που γίνονταν στους καλεσμένους.

Δείτε τα στιγμιότυπα 9:20 του παρακάτω βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση