GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«O ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ της πολιτικής αλητείας...»

Ioannis Tsitouridis O ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ Φυσικά και δεν περίμενα κάτι καλό από τον φοβερό και παντοδύναμο ηγέτη ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛ...


Ioannis Tsitouridis
O ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ
Φυσικά και δεν περίμενα κάτι καλό από τον φοβερό και παντοδύναμο ηγέτη ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.
Φυσικά και δεν περίμενα να αλλάξει χαρακτήρα αυτός ο φοβερός και παντοδύναμος ηγέτης ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.
Φυσικά και δεν περίμενα σεβασμό στην ιστορία ενός άξιου και την λαική ετυμηγορία από ένα φοβερό και παντοδύναμο ηγέτη όπως ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.
Η φιλοδοξία είναι θεμιτή.
Η απληστία στην φιλοδοξία δεν είναι θεμιτή ειδικά όταν προσβάλλεις με σκοπιμότητες και υπόγειες ενέργειες ένα κόσμημα της πολιτικής όπως ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ,κόσμημα που εσύ ουδέποτε θα γίνεις.


1 σχόλιο

  1. Ξερετε κατι;Εγω θεωρω τιμη μου που γνωρισα καποιες μορφες,παραδειγμα προς μιμηση,ειτε σαν καλλιτεχνες ειτε πολιτικοι,ειτε ταγοι αυτου του τοπου.Σε καθηλωναν με το ηθος τους την ευθυτητα και την ειλικρινεια τους.Ενας απ'αυτους ειναι και ο κ.Καστανιδης[τον Χαρη τον γνωρισα πριν 40 χρονια οταν χρειαστηκαμε κατι στο ΑΠΘ]Γι αυτο κατρουλιαρη Ανδρουλακη και τα υπολοιπα Κινουλακια,δεν θα παρω.Αντε γεια απο Θεσσαλονικη.Φυσικα, και να αυξησουμε το ποσοστο,για να μπει,ξεπερνα τα ορια του πνευματικου αυνανισμου,και της αριθμητικης Β' δημοτικου.Για δεν το κανετε με τον Χρηστιδη;Εκει δεν πατωσατε;Ψηφος μηδεν απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση