GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! «ΚΟΥΦΑΘΗΚΕ ή κάνει πως δεν ακούει τις καταγγελίες η Μ. Αναστασοπούλου;»

Η Μαρία Αναστασοπούλου που δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν η εκπομπή “Αρένα” θα είναι τοκ σόου ή ερευνητική εκπομπή, με αποτέλεσμα να διανύει ...


Η Μαρία Αναστασοπούλου που δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν η εκπομπή “Αρένα” θα είναι τοκ σόου ή ερευνητική εκπομπή, με αποτέλεσμα να διανύει τη φάση τουρλουμπούκι συγκεντρώνοντας μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης… Έχει άλλο ένα πρόβλημα ακόμη! Ακοής! Πετάγονται δηλαδή “βόμβες” στην εκπομπή από τους καλεσμένους της, και δεν ακούει τίποτα! Δεν αντιλαμβάνεται τίποτα! Εκτός και αν… Αν λέμε! Που δεν το πιστεύουμε!

Δεν πιστεύουμε δηλαδή ότι η Μαρία Αναστασοπούλου θέλει να κρύψει κάτω από το χαλί κάνοντας πως δεν άκουσε την καταγγελία του καλεσμένου της ότι στο Ζεφύρι η Αστυνομία δουλεύει για τους εμπόρους ναρκωτικών! Πιθανόν δεν το κατάλαβε, αν και το είπε δυο τρεις φορές ο καταγγέλλων… Και το είπε με το πρόσωπο του στην κάμερα, και με το όνομα του φόρα παρτίδα!

Αντί λοιπόν η δημοσιογράφος να πάρει την καταγγελία και να ρωτήσει τους καλεσμένους της που ήταν όλοι πρώτης γραμμής (βλ. Πλεύρης, Παππάς, Συρίγος, Καλιακμάνης) να απαντήσουν, το προσπέρασε και επέμενε να ρωτάει εάν το Αστυνομικό Τμήμα είναι ανοιχτό τη νύχτα!

Και κάπως έτσι η εκπομπή κινήθηκε στο 7% στα δυναμικά κοινά και στο 6,5% στο σύνολο του κοινού!

Πηγή: Enimerosi24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση