GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΔΕΚΑΔΕΣ φαναράκια στον ουρανό για τους νεκρούς του ναυαγίου στην Πύλο...

Δεκάδες φαναράκια στον ουρανό άφησαν οι διαδηλωτές στο συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων και των φορέων στο Σύνταγμα για το πολύνεκρο να...


Δεκάδες φαναράκια στον ουρανό άφησαν οι διαδηλωτές στο συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων και των φορέων στο Σύνταγμα για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου με θύματα μετανάστες.

Με αυτή την συγκλονιστική κίνησή τους τιμούν την μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος με το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

«Έγκλημα διαρκείας, χιλιάδες οι νεκροί. Απάνθρωπο το σύστημα που δολοφονεί», ήταν το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα.
Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από εργατικά σωματεία και φορείς για το πολύνεκρο ναυάγιο με πρόσφυγες στα ανοιχτά της Πύλου

Στο συλλαλητήριο απαγγέλθηκε το περίφημο ποίημα της Κενυάτισσας Ουαρσάν Σάιρ (Warsan Shire) για τους πρόσφυγες «Κανένας δεν αφήνει την πατρίδα του, εκτός αν…», ενώ, συγκίνηση προκάλεσε και το τραγούδι «Του Κόσμου οι Λαοί» των Κοινών Θνητών, το οποίο ακούστηκε από τα μεγάφωνα στο Σύνταγμα. Oι συγκεντρωμένοι, στη συνέχεια, πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση