GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ «τουρκική μειονότητα»! ΣΑΛΟΣ στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Φίλη...

Σάλος έχει προκληθεί μετά από τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις (και) στο ε...


Σάλος έχει προκληθεί μετά από τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις (και) στο εσωτερικό του κόμματος.

Η θετική απάντηση του Νίκου Φίλη στο ερώτημα αν το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα δεχόταν υποψήφιο που μιλά για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, Άγη Τάτση, ο οποίος ζητά αποπομπή του πρώην υπουργού από τα ψηφοδέλτια και κάνει λόγο για «5η φάλαγγα».

Σύμφωνα με τον κ. Τάτση στόχος της ομάδας αυτής, στην οποία εντάσσει τον Νίκο Φίλη, είναι «η διεύρυνση της διαφοράς στις ερχόμενες εκλογές, η παραίτηση – καθαίρεση Τσίπρα και εκλογή προέδρου της επιλογής τους». Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν προκαλεί βέβαια, το συγκεκριμένο συμβάν καμιά έκπληξη, όταν αυτή η ομάδα σε κεντρική επιτροπή, ζήτησε να ληφθεί απόφαση ώστε η χώρα να μην ασκήσει το δικαίωμα της για επέκταση των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άγη Τάτση, για τον Νίκο Φίλη
«Μην τσιμπάτε!
Η 5η φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς το συνθετικό Προοδευτική Συμμαχία) δίνει αγώνα επιβίωσης. Στόχος της είναι η διεύρυνση της διαφοράς στις ερχόμενες εκλογές, η παραίτηση – καθαίρεση Τσίπρα και εκλογή προέδρου της επιλογής τους.
Στο πλαίσιο αυτό, καθημερινά δίνουν αγώνα έτσι ώστε να υπάρχει και μεγαλύτερη διαρροή ψηφοφόρων.
Έτσι λοιπόν για το συγκεκριμένο “σύντροφο” δεν υπάρχει κανένα θέμα, αν κάποιος δηλώνει ότι στην Θράκη υπάρχει “τουρκική μειονότητα“. Δηλαδή για τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει κανένα θέμα για το αν κάποιος ισχυρίζεται ότι ουσιώδη στοιχεία της συνθήκης της Λωζάνης δεν τυγχάνουν εφαρμογής στην Θράκη.
Φαντάζομαι ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα θα τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων.
Δεν προκαλεί βέβαια, το συγκεκριμένο συμβάν καμιά έκπληξη, όταν αυτή η ομάδα σε κεντρική επιτροπή, ζήτησε να ληφθεί απόφαση ώστε η χώρα να μην ασκήσει το δικαίωμα της για επέκταση των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια!
Η στήριξη του Αλέξη Τσίπρα απέναντι σε αυτό το οργανωμένο σχέδιο είναι η ελάχιστη πράξη αντίστασης»

1 σχόλιο

  1. Σ'αγαπω σε εκτιμω.Τσιπρα,εισαι και λεβεντης εισαι και τσολιας και παλληκαρι,εισαι και μαλακας.Ποσες φορες,ρε Αλεξη,αυτη η σκατοσακουλα δεν ανοιξε και βγηκαν τα σκατα της;Ποτε ο Φιλης ητανε, εκτος απο συμπλεγματικη καρικατουρα και γιαλατζι αριστερος,γι'αυτο το κομμα;'Η νομιζεις οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει πορνοσπερματα σαν αυτα που ριξανε τοτε και τον Βουδα;Εχει καμια δεκαρια πολυ κωλοπαιδα εκει περα.Βρειτε τα.Πετα τα εξω,πριν κανουν και αλλη ζημια.Ποιός;Ο Φιλης.Το καλυτερο του,εφαμιλλος της Διαμαντοπουλου.Ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση