GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ «τραγωδία» για την Μαρία Αναστασοπούλου...

Δεν κατάφερε να πείσει το κοινό η Μαρία Αναστασοπούλου την Τετάρτη το βράδυ με την εκπομπή της «Αρένα» στον ΑΝΤ1  με το θέμα που επέλεξε να ...


Δεν κατάφερε να πείσει το κοινό η Μαρία Αναστασοπούλου την Τετάρτη το βράδυ με την εκπομπή της «Αρένα» στον ΑΝΤ1  με το θέμα που επέλεξε να ασχοληθεί.

Αντιθέτως το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου μόνο αδιάφορο δεν μπόρεσε να αφήσει το τηλεοπτικό κοινό, που έδωσε την ψήφο του σε άλλες ενημερωτικές εκπομπές.

Η δημοσιογράφος ασχολήθηκε με το Εθνικό Σύστημα Υγείας την ίδια ώρα που οι «απέναντι» εκπομπές είχαν διαρκώς απευθείας συνδέσεις, για πληρέστερη ενημέρωση, με την περιοχή του ναυαγίου.

Αποτέλεσμα ήταν η εκπομπή «Αρένα» να αποσπάσει μόνο 2,3% στο δυναμικό κοινό και 2,7% στο σύνολο.

Συγκεκριμένα τα νούμερα τηλεθέασης:
ΑΝΤ1: Αρένα 2,7
ALPHA: Αυτή η νύχτα μένει 13,3
MEGA: Μαύρο Ρόδο 15,0
ΠΗΓΗ vradini.gr


1 σχόλιο

  1. Ρε παιδιά μη την παιδεύεται την κοπέλα «Μέρα με Χρώμα» - Έλσα Ποιμενίδου, ΦΩΝΗ ΙΔΙΑ και στύλ παρουσιάσης και πρόσωπο με την Μαρία Αναστασοπούλου. Όλα κρύβονται σε κοινή θέα. Κάποιος να τους πει την αλήθεια. Κβαντικός δυϊσμός. Πείτε τους την αλήθεια, δεν τις αξίζει άλλωστε. Δεν θέλω να βλέπω μελαγχολία στο γυαλί.
    Έχω μια υποψία, μήπως δεν είμαστε τόσοι πολύ σε αριθμό όσο νομίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση