GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ! ΕΞΑΛΛΟΣ ο Πολάκης με την επιλογή Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων...

Τον πρώην μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά στήριξε για υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλι...


Τον πρώην μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά στήριξε για υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλιστα δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Δεν είναι στραβός ο γιαλός», αλλά «απαιτείται άλλη πορεία» για τον ΣΥΡΙΖΑ έγραψε με αιχμηρό ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι ήταν αντίθετος με τη «νέα πλειοψηφία» που ήθελε τον Ζαχαριάδη.

«Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες. Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθήνας του Νίκου Παππά, η οποία απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πολάκης και τονίζει: «Θεωρώντας μέγα λάθος αυτήν την απόφαση, στην επόμενη ψηφοφορία απείχα σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Δεν είναι στραβός ο γιαλός. Απαιτείται άλλη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ από αυτή που κάποιοι ωθούν! Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακική Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη νικήσει!

Μάλιστα αφήνοντας αιχμές σημείωσε: Αντίπαλο με όραμα – σχέδιο – συγκεκριμένο πρόγραμμα, με ξεκάθαρη κοινωνική αναφορά και απεύθυνση, με θάρρος και αποφασιστικότητα! (Όπως αυτά που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου, στην Κεντρική Επιτροπή). Αλλιώς, δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα “τεχνοκρατικά”, τα “συμπεριληπτικά” τα “αλληλέγγυα” και τα ηθικοπλαστικά! Συνεχίζεται… (στα μέρη των φωτογραφιών, αν μη τι άλλο, μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό, γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας είναι ανοιχτός)».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση