GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ από τις καταγγελίες Σκουρλέτη για τον "μηχανισμό των τρολ" στην Κουμουνδούρου...

Σε αποκάλυψη που έχει προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις, για «επώνυμους που αρθρογραφούν σε εφημερίδες και ήταν υπεύθυνοι 50 λογαριασμών και τ...


Σε αποκάλυψη που έχει προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις, για «επώνυμους που αρθρογραφούν σε εφημερίδες και ήταν υπεύθυνοι 50 λογαριασμών και των σόσιαλ μήντια του προέδρου», προέβη ο Πάνος Σκουρλέτης  μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Αντένα. Οταν ρωτήθηκε για την ταυτότητα αυτών των κέντρων, απάντησε ότι πρόκειται για παράκεντρα μέσα στο κόμμα που τώρα είναι γύρω από τον (νέο) πρόεδρο.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζουν τον Πάνο Σκουρλέτη, ανέφεραν ότι ο μηχανισμός των τρολ που είχε στηθεί ως κομματικό παράκεντρο, τώρα όχι μόνο στρέφονται κατά του μισού κόμματος που δεν στήριξε Κασσελάκη αλλά φαίνεται να έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς τις τελευταίες μέρες συχνά προαναγγέλλουν εξελίξεις. Εχει παρατηρηθεί δηλαδή όπως λένε, και είναι γεγονός, συγκεκριμένα τρολ πρώτα να επιτίθενται σε ιστορικά στελέχη, μετά να προαναγγέλλουν τη διαγραφή του και μετά αυτή να ανακοινώνεται. Τα συγκεκριμένα ακάουντ του πρώην τουίτερ, νυν Χ, αυτές τις μέρες στοχοποιούν ιδιαιτέρως και την Εφη Αχτσιόγλου, ενώ επιδοκιμάζουν συχνά και επιδοκιμάζονται από τον Παύλο Πολάκη.

Πρόκειται για τα ίδια ακάουντ που στο παρελθόν διακινούσαν και τα χασταγκ με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο (#ΝΔ παιδεραστές και #Μητσοτάκη ….σαι) ως μέρος μιας επιθετικής καμπάνιας, για την οποία τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ οι περισσότεροι λένε ότι μάλλον τους έβλαψε, παρά τους ωφέλησε.

Αλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες, αν η σύγκρουση γενικευτεί, να γίνουν και αποκαλύψεις για την ταυτότητα των «επώνυμων που αρθρογραφούν σε εφημερίδες και ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς στα σόσιαλ μήντια».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση