GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση από το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης...

Teo Naso ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ προς όλους τους...

Teo Naso

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ προς όλους τους...

αξιότιμους ανθρώπους του έθνους μας και τους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου:
Μπροστά στο αίμα που ρέει στη Γάζα, τα λόγια δεν πιάνουν πια: Σηκωθείτε... Εξέγερση... Ορμήστε στις πρεσβείες των επιτιθέμενων εθνών... Κάψτε τις... Καταστρέψτε τις.
Απαιτήστε να σταματήσει η ροή πετρελαίου και φυσικού αερίου προς τις χώρες που συμμετέχουν στην επίθεση.
Η ώρα είναι κρίσιμη, και η ιστορία δεν συγχωρεί... Να είστε σίγουροι ότι ο λαός της Παλαιστίνης δεν θα σας απογοητεύσει.
Ω ελεύθεροι άνθρωποι, ο φασιστικός εχθρός επιδιώκει εκδίκηση στον προσφυγικό καταυλισμό Jabalia, καθώς και στους καταυλισμούς Nuseirat και Shati', διαπράττοντας φρικτές σφαγές, οι οποίες ξεπερνούν σε βιαιότητα ό,τι έκαναν οι Ναζί στη σκοτεινή ιστορία τους, χρησιμοποιώντας έξι τόνους καταστροφικών αμερικανικών βομβών. Μια τραγωδία που καλεί την ανθρώπινη συνείδηση- όποιος παραμένει σιωπηλός απέναντι σε αυτόν τον δολοφόνο είναι συνένοχος στη γενοκτονία και στερεί από τους Παλαιστίνιους την ανθρώπινη υπόστασή τους.
Μια ηθικά, πολιτικά και στρατιωτικά ηττημένη οντότητα θέλει να αξιώσει τη νίκη πάνω στο αίμα των Παλαιστινίων μας.
Ο καταυλισμός Jabalia είναι η μήτρα της επανάστασης και σύμβολο της παλαιστινιακής ανθεκτικότητας και αντίστασης, στέκεται πρώτος στη μάχη της τιμής και του καθήκοντος, ένα πνεύμα που χαρακτηρίζεται από τη δύναμη, την αταλάντευτη σταθερότητα και την υψηλή γενναιότητα. Με τη χερσαία εκστρατεία του, ο εχθρός θέλει να καλύψει την αναπόφευκτη αποτυχία του με σφαγές εναντίον Παλαιστινίων αμάχων.
Χαιρετίζουμε τους άνδρες της αντίστασης στους διάφορους σχηματισμούς τους που αντιμετωπίζουν αυτή την επίθεση και τον ακλόνητο λαό μας που απορρίπτει τα σχέδια εκτόπισης παρά τον γενοκτονικό πόλεμο που διεξάγει εναντίον του ο εχθρός.
Η μεγάλη Γάζα, με το ανάστημα των ηρώων της και το αίμα των παιδιών της, είναι οι ρίζες μας βαθιά στο έδαφος. Θα αναγεννηθεί από τις στάχτες.
Με φραστικές τοποθετήσεις δεν καταρρίπτονται αεροπλάνα ούτε εμποδίζονται οι πύραυλοι να πέσουν στα κεφάλια των αθώων. Ως εκ τούτου, απευθύνουμε έκκληση:
- Να εκδιωχθούν οι πρεσβευτές της επίθεσης.
- Μια κραυγή οργής και αξιοπρέπειας προς όλο τον αραβικό δρόμο για να σταματήσει η ροή πετρελαίου και φυσικού αερίου προς τις χώρες που είναι συνένοχες στην επιθετικότητα.
- Είναι καιρός να κλείσουν οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στις αραβικές χώρες.
- Τα εργατικά συνδικάτα στα λιμάνια της υφηλίου να αρνηθούν να ξεφορτώσουν ή να φορτώσουν οποιαδήποτε φορτία όπλων από ή προς τη σιωνιστική οντότητα.
Ας εμπιστευτούμε το λαό μας, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας, την ελευθερία μας και το δικαίωμά μας στη ζωή.
Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
31 Οκτωβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση