GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαϊκό Μέτωπο: Ο εχθρός επιδιώκει φανερά να δημιουργήσει μια ψεύτικη εικόνα νίκης...

Ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) Η επίθεση στο...

Ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP)
Η επίθεση στο... Συγκρότημα Αλ-Σίφα και η διάπραξη εγκλημάτων εντός αυτού είναι ένα πλήρως στοιχειοθετημένο έγκλημα για το οποίο η Αμερικανική κυβέρνηση και η Διεθνής Κοινότητα είναι υπεύθυνοι.
Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης διαβεβαιώνει ότι η επίθεση της κατοχής σήμερα το πρωί στο συγκρότημα Αλ-Σίφα, ο βάρβαρος βομβαρδισμός του, οι πυροβολισμοί και οι ομοβροντίες στο εσωτερικό του, η στοχοποίηση χιλιάδων εκτοπισμένων αμάχων, η εισβολή σε δωμάτια και θαλάμους ασθενών και η τρομοκράτηση ασθενών και ιατρικού προσωπικού, είναι ένα απολύτως στοιχειοθετημένο έγκλημα πολέμου για το οποίο ευθύνονται η Αμερικανική κυβέρνηση και η λεγόμενη διεθνής κοινότητα, η οποία ενθάρρυνε τον εχθρό να διαπράξει αυτό το τεράστιο έγκλημα.
Το Μέτωπο θεωρεί ότι ο ηττημένος σιωνιστικός εχθρός, επιτιθέμενος στο ιατρικό συγκρότημα Αλ Σίφα, επιδιώκει φανερά να δημιουργήσει μια ψεύτικη εικόνα νίκης μέσα στο χώρο ενός πολιτικού νοσοκομείου, που παρέχει καταφύγιο σε χιλιάδες πολίτες, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή εκατοντάδων πρόωρων μωρών, αφήνοντας ασθενείς έρμαια πυροβολισμών ή θανάτου λόγω αδυναμίας περίθαλψης και με την παρουσία σωμάτων και λειψάνων μαρτύρων που το ιατρικό προσωπικό δεν μπορεί να θάψει.
Το Μέτωπο επιβεβαιώνει ότι αυτό που συμβαίνει τώρα στο συγκρότημα Αλ-Σίφα είναι μια ηχηρή αποκάλυψη της λεγόμενης διεθνούς κοινότητας και ελεύθερου κόσμου, η οποία επιτρέπει σε αυτή τη σκοτεινή και εγκληματική σιωνιστική οντότητα να εισβάλει σε ένα πολιτικό ιατρικό συγκρότημα που θα έπρεπε να προστατεύεται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.
Το Μέτωπο προσθέτει ότι η σιωνιστική οντότητα, της οποίας οι δειλές δυνάμεις αποσύρθηκαν από τη μάχη έχοντας υποστεί βαριές απώλειες από τους ηρωικούς αντιστασιακούς μας στις γειτονιές και τα σοκάκια του τομέα, βρήκε στην επίθεσή της σε ένα πολιτικό νοσοκομείο ένα μέσο εκδίκησης, μια έκφραση του σαδισμού της και του δολοφονικού δόγματός της, σε πλήρη θέα του κόσμου και των οθονών της δορυφορικής τηλεόρασης.
Το Μέτωπο τονίζει ότι ο Δυτικός κόσμος, με την ευθυγράμμιση και τη συνενοχή του σε αυτά τα τεράστια εγκλήματα, δεν μπορεί να ωραιοποιήσει ή να αποκαταστήσει την εγκληματική του εικόνα, η οποία αποκαλύφθηκε ξανά, και προειδοποιεί για μια ανόητη δραματική σαπουνόπερα που σκηνοθετείται από σιωνιστές και παράγεται και χρηματοδοτείται από την Αμερική και τη Δύση για να προσπαθήσει να δικαιολογήσει αυτό το έγκλημα ή τα εγκλήματα που πρόκειται να διαπραχθούν εντός του συμπλέγματος.
Το Μέτωπο υπογραμμίζει ότι τα Παλαιστινιακά νοσοκομεία θα μείνουν μάρτυρες των πρωτοφανών εγκλημάτων αυτής της οντότητας, τα οποία έχουν φθάσει σε επίπεδο που δεν έχει ασκηθεί από καμία κατοχή ή αποικιοκρατία στο παρελθόν. Ωστόσο, ο λαός μας είναι αποφασισμένος να αντισταθεί και να παραμείνει ακλόνητος και σταθερός και δεν θα σηκώσει λευκή σημαία. Οι γιατροί μας, οι ασθενείς μας και όλος ο λαός μας θα παραμείνουν δυνατοί, χωρίς να πτοούνται από αυτά τα εγκλήματα, και δεν θα συγχωρήσουν ούτε θα ξεχάσουν τη συνενοχή της διεθνούς κοινότητας και των διεθνών ιατρικών ιδρυμάτων που έκαναν τα στραβά μάτια στη στοχοποίηση των νοσοκομείων και του ιατρικού συστήματος και στη δολοφονία γιατρών και ασθενών.
Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, 15-11-2023

Teo Naso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση