GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΝΕΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ της "νεκρής ζώνης" από τους Τούρκους...

Harris Samaras Σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Δομέτιο στη Λευκωσία καμιά πενηνταριά Τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν στην νεκρή ζώνη, μόνο 30 μέτρ...


Harris Samaras
Σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Δομέτιο στη Λευκωσία καμιά πενηνταριά Τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν στην νεκρή ζώνη, μόνο 30 μέτρα απόσταση από τις οικίες Ελληνοκυπρίων στις ελεύθερες περιοχές, τοποθέτησαν κάμερες παρακολούθησης και άλλα διάφορα σε σπίτι εντός της νεκρής ζώνης και φώναζαν συνθήματα. 
Κατά τους κατοίκους της περιοχής Τούρκοι στρατιώτες βολτάρουν εδώ και δύο μήνες στην περιοχή. Σημειώστε πως τα φυλάκια της Εθνικής Φρούρας βάσει της προ ετών αψυχoλόγητης μέρος των ΜΟΕ συμφωνίας απαγκίστρωσης είναι άδεια.
 Ιλαροτραγικό: Όταν κάτοικοι του Αγίου Δομετίου τηλεφώνησαν στην αστυνομία αναφέροντας της πως Τούρκοι στρατιώτες βρίσκονται στην «αυλή των σπιτιών τους», η αστυνομία τους απάντησε, αν συμβεί κάτι άλλο μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση