GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!" ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ο Στ. Σβήγκος για την γυναικεία πλευρά του και τη σεξουαλικότητα του...

Ο Σταύρος Σβήγκος βιώνει την πατρότητα στο έπακρο! Ο γνωστός ηθοποιός περνάει πολύ χρόνο με τον μονάκριβο γιο του και φροντίζει να είναι δίπ...


Ο Σταύρος Σβήγκος βιώνει την πατρότητα στο έπακρο! Ο γνωστός ηθοποιός περνάει πολύ χρόνο με τον μονάκριβο γιο του και φροντίζει να είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα.

Για το πόσο τον άλλαξε ο ρόλος του πατέρα μίλησε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τονίζοντας πως: «Η πατρότητα με έκανε πιο σκληρό με τον κόσμο γύρω μου. Είμαι άτομο που δίνει χώρο, δεν απαιτώ τίποτα από κανέναν. Μαλώνω με την μητέρα μου, όταν δίνει σοκολάτες στο παιδί. Αν ο μικρός μού ζητήσει κάτι extreme θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω. Όταν απαγορεύεις κάτι στο παιδί, είναι σαν να του λες να πάει να το κάνει. Έχεις δικαίωμα να προστατεύεις το παιδί σου, όχι να απαγορεύεις να κάνει κάτι».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως μία φωτογραφία τον έκανε να γνωρίσει την γυναικεία του πλευρά, μία δήλωση που προκάλεσε σούσουρο.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε τι εννοούσε εξηγώντας πως: «Είμαστε ακριβώς το ίδιο και οι άντρες και οι γυναίκες, το μόνο που αλλάζει είναι η ανατομία μας. Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για την σεξουαλικότητα μου. Ποιόν αφορά αν θα φτιάξω ξανά την ζωή μου;».

Για το γεγονός ότι σταματά η σειρά «Έρωτας Φυγάς», ο Σταύρος Σβήγκος είπε: «Η ανατροπή για την σειρά ”Έρωτας Φυγάς” ήταν ότι δεν ανανεώσαμε με το κανάλι. Είναι οριστικό ότι θα σταματήσει η σειρά ”Έρωτας Φυγάς”».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση