GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Σαμαρά σε Μητσοτάκη! «ΛΕΜΕ στον λαό να ψηφίζει και στους βουλευτές να απέχουν;»

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της εσωκομματικής δοκιμασίας που περνά η κυβερνητική...


Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της εσωκομματικής δοκιμασίας που περνά η κυβερνητική παράταξη αναφορικά με το σχέδιο νόμου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. «Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση για την κυβερνητική ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια φτάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου.

Ακολούθως ερωτώμενος για τη στάση αποχής που πρότεινε ως θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ που διαφοροποιούνται ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε:
«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση