GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αναθέσαμε στο κράτος την ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ των παιδιών μας!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ας πάμε τώρα και σε ένα πολύ σοβαρό θέμα. Αναθέσαμε στο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ας πάμε τώρα και σε ένα πολύ σοβαρό θέμα.
Αναθέσαμε στο... κράτος την μέριμνα των παιδιών μας.
Καλώς, μέχρι εκείνο το σημείο που δεν ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές.
Και εξηγώ: Η μέριμνα του κράτους, για τα παιδιά μας, δεν προέρχεται, από οικεία βούληση των γονιών, αλλά από νόμους.
Δεχόμαστε τους νόμους, για να προστατευθούν, από εγκληματικές συμπεριφορές ανάξιων γονιών, για να μορφωθούν, για ν΄αντιμετωπίσουν ξαφνικές και καταστροφικές καταστάσεις φτώχειας και για να βρουν ένα καταφύγιο, σε περίπτωση απόρριψης, από γονείς.
Δεν αναθέσαμε στο κράτος την ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ των παιδιών μας!
Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να αφαιρούν παιδιά, από οικογένειες, επειδή δεν φόρεσαν μάσκα, στο σχολείο, ή επειδή οι γονείς αρνήθηκαν να τα στείλουν στο σχολείο με μάσκα!
Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να αφαιρούν παιδιά, ακόμη και από κακές οικογένειες, για να τα αναθέτουν σε ομοφυλόφιλες οικογένειες με το έτσι θέλω!
Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να γίνεται υποχρεωτική η εκπαίδευση παιδιών στα σχολεία, με μαθήματα σεξουαλικής αγωγής, από τα 5 τους, κατευθυνόμενα στην "εξεύρεση φύλου", από τρανσέξουαλ "δασκάλους". Ούτε να διαβάζουν βιβλία με τις "ιδιαιτερότητες" της κάθε διαστροφής!
Δεν τους δώσαμε, ούτε το δικαίωμα να κατευθύνουν την γνώση στο ψέμα των ιστορικών γεγονότων και των ιστορικών εξελίξεων! Ούτε να παραμορφώνουν με δικτατορικές αποφάσεις το κοινωνικό λειτούργημα του δάσκαλου.
Πληρώσαμε και πληρώνουμε αδρά, για το κοινωνικό κράτος, για την Παιδεία των παιδιών μας, για την ψυχική τους υγεία και δεν επιτρέπουμε στο κράτος να διαχειρίζεται αυτό το χρήμα εναντίον μας!
Πολύ περισσότερο, που το ίδιο δεν βάζει, ούτε σέντσι, για την προστασία τους! Τρώει τα λεφτά μας και αναθέτει σε ΜΚΟ και "εθνικούς ευεργέτες", επιχειρηματίες και εφοπλιστές το κοινωνικό έργο. Ιδιωτικοποιεί τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και παρ΄όλα αυτά βάζει και τους κανόνες, που θα μανιπουλάρουνε την σκέψη.
Μαζέψτε πρώτα απ΄όλα τα παιδιά των Ρομά, που ζητιανεύουν όλη την ημέρα, στους δρόμους και μεγαλώνουν, χωρίς σχολείο, στον δρόμο της εγκληματικότητας και μετά να την πέσετε στο λαγούμι της Κορίνθου!

3 σχόλια

  1. Έτσι ακριβώς.
    Απ' ό,τι φαίνεται, το "λαγούμι" δεν υφίσταται. Η οικογένεια ζει σε καλύβες.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,αλλα εμεις επιμενουμε να υπαρχουν αυτα τα καθαρματα και καποιοι,με την αποχη τους,αφηνουν τα παιδια στα χερια αλιτηριων.Δηλαδη πιστεψαν οι 20 χιλιαδες Σερραιοι οτι αυτο το γουρουνι θα γινει ποτέ ανθρωπος;Βλεπετε τους πιτσιρικαδες φοιτητες;Κατεβηκε κανεις μας μαζι τους;Εναντιωθηκε κανεις για το οτι καθε,εστω και ατελης νομος,καταστρατηγειται απο εναν εσμο ανυποληπτων δικαστων;Το οτι δεν δωσαμε το δικαιωμα,και σωστα,δεν σημαινει οτι δεν θα ελεγχουμε δραστικα,τον καθε διεστραμμενο απατεωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙΑΝ ΜΆΘΕΙΣ
    ΞΑΦΝΙΚΆ
    ΌΤΙ ΗΤΑΝ
    ΟΙ ΘΥΡΩΡΟΊ...
    ΣΤΑ ΧΑΖΑΡΟΛΑΓΟΥΜΙΑ!?
    ΤΌΤΕ ΤΙ?

    ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ
    ΧΑΖΑΡΟΚΟΛΠΑ

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΤΣΕΠΟΝΕ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ ΤΟΥ
    ΌΜΩΣ...
    ΜΕ ΑΜΚΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΎΣ...
    ΚΛΠ
    ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ!!!

    ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΌΠΩΣ
    ΟΙ ΕΦΟ(ΠΛΥ)ΣΤΑΡΟΙ...
    ΠΕΡΊΕΡΓΟ.
    ΌΠΩΣ ΟΙ ΔΉΘΕΝ ΤΆΧΑ
    ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΈΝΟΙ
    ΔΙΆΣΗΜΟΙ
    ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ!!!
    ΚΛΠ

    ΊΣΩΣ ΒΈΒΑΙΑ
    ΝΑ ΕΊΔΑΝ!!!
    ΚΑΤΙΙΙ...

    ΡΕ ΓΊΝΕΤΑΙ
    ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΟΥ
    ΤΟ ΚΑΝΓΚΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση