GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ από Κασσελάκη! ΣΤΕΛΕΧΟΣ στον ΣΥΡΙΖΑ η (ανιψιά του Σάκη Μουμτζή) Ιφιγένεια Μουμτζή...

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε  μέσω βίντεο τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν το think tank του ΣΥΡΙΖΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στο οπο...


Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε  μέσω βίντεο τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν το think tank του ΣΥΡΙΖΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται έξι πρόσωπα, τα οποία όπως ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βοηθήσουν «για να χτίσουμε μαζί μια κοινωνία ισότητας, συμπερίληψης και αλληλεγγύης».

Ανάμεσα τους βρίσκονται η Ειρήνη Λεριού, ο Παναγιώτης Πεντάρης, η Ιφιγένεια Μουμτζή, ο Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, ο Δημήτρης Ζιούβας και ο Αντώνιος Μπασούκος. Στα συγκεκριμένα ονόματα υπάρχει αυτό της Ιφιγένειας Μουμτζή που σίγουρα προκάλεσε εντύπωση και κάτι θύμισε σε πολλούς που κάπου το έχουν ξανακούσει. Η Ιφιγένεια είναι ανιψιά του θεσσαλονικιού δημοσιογράφου, Σάκη Μουμτζή ο  οποίος στηρίζει τη ΝΔ και ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει σκληρές απόψεις και έντονη κριτική στον κόσμο της αριστεράς και στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Η Ιφιγένεια Μουμτζή είναι απόφοιτη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου, ερευνήτρια της διαδικτυακής κακοποίησης και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 10 διασκέψεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συμβούλια σε όλη την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση