GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΦΑΓΗ στον ΣΥΡΙΖΑ! ΔΕΝ ΘΑ γίνουν (τελικά) οι εσωκομματικές εκλογές...

Αναβολή των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε το Συνέδριο, καθώς πέρασε η πρόταση που κατέθεσε ο Σωκράτης Φάμελος, ο Νίκος Παππ...


Αναβολή των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε το Συνέδριο, καθώς πέρασε η πρόταση που κατέθεσε ο Σωκράτης Φάμελος, ο Νίκος Παππάς και ο Γιώργος Τσίπρας.

«Έπεσαν οι μάσκες. Δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ψηφοφορία με ανάταση χειρός. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέλαβε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ως επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του προκειμένου να ανασυγκροτήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον οδηγήσει στις εθνικές εκλογές.

Οι ομιλίες, που έριξαν την αυλαία του 4ου συνεδρίου του κόμματος, ολοκληρώθηκαν με ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Όλγα Γεροβασίλη. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως «Τώρα είναι η ώρα για όλα ή για τίποτα» και ζήτησε εκλογές στις 10 Μαρτίου και άμεσα καταστατικές αλλαγές, αφού έριξε το «μπαλάκι» στους συνέδρους. «Θέλω να ξέρετε πως θα σεβαστώ ό,τι αποφασίσετε αλλά εγώ την αλήθεια μου εδώ μέσα θα την πω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Χαμός με Γεροβασίλη και Κασσελάκη
Αναστάτωση επικράτησε στο τέλος της ομολίας Κασσελάκη. Ανεβαίνοντας στο βήμα, η Όλγα Γεροβασίλη του απευθύνθηκε, λέγοντας: «Αν αποσύρεις την πρότασή σου για εκλογές, δεν έχουμε λόγο να πάμε σε εκλογές».
«Αν αποσύρεις την υποψηφιότητα σου, δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές» απάντησε εκ νέου ο Κασσελάκης, ανεβαίνοντας κι εκείνος στο βήμα μαζί με την κυρία Γεροβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση