GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μεγάλη πανωλεθρία των Αμερικανών...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Μεγάλη πανωλεθρία έπαθαν χθες, οι ΗΠΑ, στην προσπάθεια τους να...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Μεγάλη πανωλεθρία έπαθαν χθες, οι ΗΠΑ, στην προσπάθεια τους να... "πάρουν το αίμα τους πίσω", για τους 3 νεκρούς στρατιώτες τους, τιμωρώντας με βομβαρδισμούς τους φιλοϊρανούς μαχητές στην Συρία.
Παρά το γεγονός ότι αρκετά μέλη του Κογκρέσου καλούσαν τον Μπάϊντεν να επιτεθεί στο Ιράν, οι ΗΠΑ αποφάσισαν να βομβαρδίσουν την ημιθανή, ανυπεράσπιστη Συρία, αποδεικνύοντας το πόσο αδύναμοι είναι στο να διατηρήσουν το πρόσωπο του διεθνούς σερίφη.
Όλες οι στρατιωτικές τους βάσεις στην Σαουδική Αραβία και σε όλα τα κράτη της Μέσης Ανατολής βρίσκονται στην εμβέλεια των Ιρανικών πυραύλων και το τίμημα θα ήταν τραγικό.
Έτσι, το χθεσινό φιάσκο είχε ως αποτέλεσμα, να γίνονται οι βομβαρδισμοί, σε άδεια, από μαχητές και όπλα, σημεία.
Χάκερς της Αντίστασης είχαν, από νωρίς κάθε πληροφορία, για το χτύπημα, για την ώρα και για τα σημεία των βομβαρδισμών,γεγονός που βοήθησε τους φιλοϊρανούς να εκκενώσουν τους στόχους έγκαιρα.
Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του CNN, από το Ισραήλ, "δυστυχώς η 5νθήμερη αναμονή της Αμερικανικής επιχείρησης οδήγησε σε προετοιμασία του Ιράν με αποτέλεσμα να μετακινηθούν σημαίνοντα πρόσωπα και σημαντικός οπλισμός, από τους στόχους".
Ο εκπρόσωπος της Αμερικανικής Βουλής Μάικ Τζόνσον δήλωσε: "Η πολιτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ, εναντίον του Ιράν, κατέρρευσε."
Και αυτά ενόψει εκλογών στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση