GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ 47ΧΡΟΝΟ "Παλαιοχριστιανό"! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την είσοδο στο Παίδων για να δει τον 15χρονο γιο του...

H αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο στο νοσοκομείο Παίδων στον 47χρονο πατέρα της κοινότητας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Ο 47χρονος ήθ...


H αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο στο νοσοκομείο Παίδων στον 47χρονο πατέρα της κοινότητας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Ο 47χρονος ήθελε να δει τον 15χρονο γιο του ο οποίος βρισκόταν μαζί του στην Κορινθία όταν συνελήφθη. Ο άνδρας λέει ότι το παιδί του είναι υγιές και βρίσκεται ανάμεσα σε ασθενείς. Την εντολή να μεταφερθεί ο 15χρονος στο Παίδων, έδωσε εισαγγελέας.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει πού βρίσκονται η σύζυγός του και τα ανήλικα παιδιά, καθώς δεν είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί τους από την ημέρα που συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αφέθηκε ελευθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του στις 4 Μαρτίου. Κατηγορείται για απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

Την ίδια στιγμή, ο Δήμος Ερέτριας ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απόλυσή του, καθώς παρέληξε ο χρόνος που επρόκειτο να παρουσιαστεί για πειθαρχικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση