GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χ. ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ! Από «Σπαρτιάτης» υπέρμαχος των ιδιωτικών πανεπιστημίων...

Στη σωστή κατεύθυνση βρίσκεται το νομοσχέδιο για τα μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαρ. Κατσιβαρδάς, ο οποίος δή...


Στη σωστή κατεύθυνση βρίσκεται το νομοσχέδιο για τα μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαρ. Κατσιβαρδάς, ο οποίος δήλωσε ότι θα το υπερψηφίσει.

Υπενθυμίζεται ότι o βουλευτής Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, ανεξαρτητοποιήθηκε τον Ιανουάριο, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τους «Σπαρτιάτες», ενώ τον Φεβρουάριο, έδωσε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων στην εισαγγελέα του Αρείου πάγου, η οποία διενεργεί ποινική προκαταρκτική έρευνα για τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα περί «δον Κορλεόνε και greek mafia».

Ο κ. Κατσιβαρδάς εξέφρασε τη διαφωνία του στη θέση περί αντισυνταγματικότητας, που διατύπωσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κάνοντας μάλιστα λόγο για ανάγκη εναρμόνισης με το ενωσιακό δίκαιο για την ελευθερία εγκατάστασης επιχειρήσεων και την ακαδημαϊκή ελευθερία ίδρυσης εκπαιδευτηρίων στα οποία περιλαμβάνονται και τα πανεπιστήμια.


2 σχόλια

  1. Όταν η κ. Γιαννακοπούλου υπερασπίζεται ένα τόσο προβληματικό ν/σ, δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα περισσότερο από τον κ. Κατσιβαρδά.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από «Σπαρτιάτης» υπέρμαχος των ιδιωτικών πανεπιστημίων... κι από εκεί υποψήφιος ευρωβουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση