GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΖΥΓΙΟ μετά από 14 χρόνια γάμου! «ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ» για Νικόλαο και Τατιάνα Μπλάτνικ...

Διαζύγιο παίρνουν ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου, με τη λιτή ανακοίνωση της πρώην βασιλικής ο...


Διαζύγιο παίρνουν ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου, με τη λιτή ανακοίνωση της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας να κάνει λόγο για μια «δύσκολη απόφαση». Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως και οι δυο τους «θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.
Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.
Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.
Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος.»


Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ γνωρίστηκαν το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας και η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι έγινε το 2004, όταν η Τατιάνα συνόδευσε τον πρίγκιπα στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας, όπου και πανηγύρισαν την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.
Στις 28 Δεκεμβρίου του 2009 ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες στις 25 Αυγούστου 2010, παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση