GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

200 ημέρες Γενοκτονίας... 200 ημέρες γενναίας Αντίστασης!

« 200 ημέρες ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, εξόντωσης, δολοφονίας και καταστροφής μπροστά στα...

«200 ημέρες ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, εξόντωσης, δολοφονίας και καταστροφής μπροστά στα... μάτια όλου του "πολιτισμένου" κόσμου!
200 μέρες και οι πιο κοντινοί μας άραβες (Ιορδανία, Αίγυπτος κι άλλοι) χέρι-χέρι με τον εχθρό συμμετέχουν στην λιμοκτονία του πληθυσμού της Γάζας και στην πολιορκία του.
Περίπου 35 χιλιάδες μάρτυρες, κυρίως βρέφη, παιδιά και γυναίκες, και περίπου 80 χιλιάδες τραυματίες στη μεγαλύτερη σφαγή που διαπράχθηκε στη σύγχρονη ιστορία.
Στον αντίποδα:
200 ημέρες υπομονής και θυσίας για έναν λαό χωρίς ίσους αντιπάλους, γέρους και νέους, άνδρες και γυναίκες, τη ΖΩΝΤΑΝΗ πεμπτουσία της σταθερότητας και της πρόκλησης και του οποίου το σύνθημα είναι:
"Θα μας είναι αρκετός ο Θεός,
είναι ο καλύτερος προστάτης"
Ιερό Κοράνι, III: 174
200 μέρες επιμονής από την πλευρά της γενναίας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που κατέπληξε τον κόσμο και γκρέμισε τον μύθο του ανίκητου στρατού.
200 ημέρες γενναίας Αντίστασης από την πλευρά των μετώπων υποστήριξης του Λιβάνου, της Υεμένης, του Ιράκ και της Συρίας, στην πρώτη γραμμή των οποίων βρίσκεται η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, η οποία άλλαξε τις ισορροπίες από τις 14 Απρίλη.
Μετά από 200 ημέρες, ο εχθρός πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την ημέρα της ολοκληρωτικής ήττας του, παρά την αλαζονεία του και τη συνεχιζόμενη εγκληματική του εθνοκάθαρση
»

Zeinab al-Saffar

Ιρακινο-λιβανέζα δημοσιογράφος του αραβικού τηλεοπτικού σταθμού al-Mayadeen...

Για την μεταφορά/μετάφραση: Νίκος Κλειτσίκας

Όταν η Ελλάδα είχε Έλληνα πρωθυπουργό... κι όχι ελληνόφωνους λακέδες των αμερικανοσιωνιστών!
«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι
σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση