GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ η Αρ. Παληού! 45 ΧΡΟΝΙΑ κάθειρξη σε (64χρονο) δικηγόρο της Αθήνας για βιασμούς ανηλίκων...

Σε 45 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδερφών, καταδικάστηκε την Παρασκευή από το Μικτό Ορκωτ...


Σε 45 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδερφών, καταδικάστηκε την Παρασκευή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, γνωστός δικηγόρος της Αθήνας. Ο 64χρονος προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος των δύο παιδιών όταν εκείνα ήταν μόλις 9 και 11 ετών!

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία.
Στο παρελθόν ο 64χρονος δικηγόρος είχε καταδικαστεί αμετάκλητα και για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος της ανήλικης τότε Αρετής Παληού, η καταγγελία της οποίας τον οδήγησε ενώπιον της δικαιοσύνης.
Αρνείται τις κατηγορίες

Από την πρώτη στιγμή ο 64χρονος αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για πλεκτάνη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως δεν έπεισε ούτε τους δικαστές ούτε και τους ενόρκους, καθώς μετά από σχεδόν 25 συνεδριάσεις τον καταδίκασαν ομόφωνα. Μόλις ο 64χρονος κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση ζήτησε από το δικαστήριο να του χορηγηθεί αναστολή ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.Μάλιστα το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Συνεχίζεται η δίκη της Παληού

Στις 13 Μαΐου ο 64χρονος θα βρεθεί εκ νέου στο εδώλιο καθώς θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της Αρετής Παληού, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια. Ο γνωστός δικηγόρος οδηγήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου θα κρατηθεί μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση