GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

900 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ! Με εγγύηση-ρεκόρ ελεύθερος ο ένατος κατηγορούμενος της ΕΡΓΟΣΕ...

Τη μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, εγγύηση επέβαλαν  η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα και η αρμόδια εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου σε υψηλόβαθμο στέλεχ...


Τη μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, εγγύηση επέβαλαν  η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα και η αρμόδια εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ για την υπόθεση της περίφημης Σύμβασης 717, καθώς καλείται να πληρώσει 900 χιλιάδες ευρώ!

Ο ένατος κατά σειρά κατηγορούμενος για τη μη ολοκλήρωση των κρίσιμων έργων για τον σιδηρόδρομο, τα οποία περιλαμβάνονταν στην εν λόγω σύμβαση και συνδέονται άμεσα με το έγκλημα των Τεμπών, απολογήθηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και της ευρωπαίας εντεταλμένης εισαγγελέα και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη, καλούμενος, ωστόσο να καταβάλει εγγύηση ύψους 900 χιλιάδων ευρώ, εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου, ενώ τού απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη έρευνα αφορά στη ζημιά ύψους 15 εκατ. ευρώ που προκλήθηκε στα κοινοτικά ταμεία, λόγω των απανωτών αναβολών στην ολοκλήρωσή της. Οι απολογίες συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση