GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Σε έξι κρίσιμες πολιτείες των ΗΠΑ προηγείται ο Τραμπ...

Άσχημα τα νέα για το στρατόπεδο του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας Wall Street Journal για τις αμερικανικές εκλογές του...


Άσχημα τα νέα για το στρατόπεδο του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας Wall Street Journal για τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται του Τζο Μπάιντεν σε έξι κρίσιμες πολιτείες, με κύριους λόγους της πτώσης του Αμερικανού προέδρου την ανησυχία για την οικονομία και την κατάσταση της υγείας του.

Ο Τραμπ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση προηγείται από 2 έως 8 μονάδες στην Πενσιλβάνια, το Μίσιγκαν, την Αριζόνα, την Τζόρτζια, τη Νεβάδα και τη Βόρεια Καρολίνα, ενώ στο Γουισκόνσιν, το αποτέλεσμα θεωρείται αμφίρροπο, με τον Μπάιντεν να προηγείται με 3 μονάδες του Τραμπ.

Στη δημοσκόπηση οι αρνητικές απόψεις για την απόδοση του Μπάιντεν ξεπερνούν κατά 16 μονάδες τις θετικές. Την ίδια ώρα το 48% των ψηφοφόρων δήλωσαν ότι ο Τραμπ είναι σε καλύτερη σωματική και διανοητική κατάσταση για να αναλάβει την προεδρία, ενώ το ποσοστό του Μπάιντεν στο ίδιο ερώτημα είναι μόλις 28%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση