GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η (ΝΕΑ) ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ! Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου...

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου.  Με μια σπαρακτική ανάρτηση, ο γνωστός μετεωρολόγος αποχαιρέτησε τον πατέρα του ο οποίος π...



Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου.  Με μια σπαρακτική ανάρτηση, ο γνωστός μετεωρολόγος αποχαιρέτησε τον πατέρα του ο οποίος πέθανε σήμερα Πέμπτη σε ηλικία 79 ετών.

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στο νοσοκομείο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση του νοσοκομείου, «Αττικόν», να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

«Σου ζητώ συγνώμη»
«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σ’ αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ. Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδερφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου» αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.
«Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της αγγειοχειρουργικής κλινικής» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ό,τι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη. Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή».
Ο Γιάννης Καλλιάνος κλείνει την ανάρτηση ως εξής: «Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός να τους λυπηθεί. Καλό Παράδεισο μπαμπά μου. Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς, για τη μαμά, που μας μεγάλωσες και μας έκανες ταπεινούς ανθρώπους. Θα είσαι δίπλα μου και μέσα μου για πάντα. Στερεψαν τα δάκρυα μου μπαμπά μου».
Μιλώντας στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε ξεσπάσει χθες σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του και την ταλαιπωρία της οικογένειας μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν μάλιστα αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.
Εξήγησε πως ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό. «Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές». «Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα». «Ακόμη και με τη μάσκα είχε 60 κορεσμό, και πήγαινε από πάνω ο αδερφός μου και του ‘βάζε ταινίες, και έλεγε παιδιά θέλει ΜΕΘ θέλει ή ΜΑΘ δεν θα ζήσει ο άνθρωπος, και του λέγανε ‘’όχι κύριε Καλλιάνε είναι εξαιρετικά ο κύριος, μην ανησυχείτε καθόλου’’».

Η ανακοίνωση από το ΑΤΤΙΚΟΝ
Με ανακοίνωσή του το ΑΤΤΙΚΟΝ αναφέρει τα εξής: «Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

1 σχόλιο

  1. Αφου εγλειψε τον Αδωνι και ξεχασε ποιός εχει διαλυσει την Υγεια,μυξοκλαιει λες και του πηραν το παιχνιδι.Σιγα ρε καραγκιοζη και σε πιστεψαμε,τυμβωρυχε.Θερμα συλληπητηρια στον αδελφο του,που σεβαστηκε τον νεκρο πατερα του,λεγοντας την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση