GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΑΡΜΑΚΙ ο Ν. Μωραΐτης: «Τι στο καλό… Όλοι οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ ”πυροβολημένοι”»;

Με μια ιδιαιτέρως αιχμηρή ανάρτηση στο X o γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης και ένθερμος υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, σχολιάζει «το...


Με μια ιδιαιτέρως αιχμηρή ανάρτηση στο X o γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης και ένθερμος υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, σχολιάζει «τους ξαδέλφους των προέδρων» του ΣΥΡΙΖΑ. «Τι στο καλό… Όλοι οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ «πυροβολημένοι» είναι;», γράφει.

Προφανώς αναφέρεται αφενός στον Βασίλη Κασσελάκη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο Kontra Channel όταν ρωτήθηκε σχετικά, χαρακτήρισε τις ψήφους των Σπαρτιατών «ευπρόσδεκτες», αναφορά που μαζεύει με  ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Η αναφορά του όμως φαίνεται να αφορά και τον έτερο ξάδελφο, τον Γιώργο Τσίπρα, ο οποίος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι «κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα», σχολιάζοντας το περιστατικό που περιέγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης με τη βάπτισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση