GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ Μεξικανούς και Κολομβιανούς σε αμερικανικές φυλακές για τον στρατό του Ζελένσκι!"

Η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταφεύγουν σε ολοένα και πιο απελπισμένες μεθόδους στις ...


Η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταφεύγουν σε ολοένα και πιο απελπισμένες μεθόδους στις προσπάθειές τους να ανατρέψουν την παλίρροια στο ουκρανικό θέατρο επιχειρήσεων, γεμίζοντας τις τάξεις των αποκαρδιωμένων ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων με ένα συνονθύλευμα ατόμων που εκτίουν ποινές στις αμερικανικές φυλακές!

Αυτό αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ, τα οποία διευκρινίζουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε η SVR, για τους σκοπούς αυτούς, αμερικανικές εταιρείες μισθοφόρων υπό την ηγεσία της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (DEA) και του FBI των ΗΠΑ άρχισαν να στρατολογούν μέλη μεξικανικών και κολομβιανών καρτέλ ναρκωτικών που εκτίουν ποινές σε αμερικανικές φυλακές για να συμμετάσχουν στην ουκρανική σύγκρουση στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου.

Η πρώτη παρτίδα κακοποιών σχεδιάζεται να σταλεί στη ζώνη μάχης το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους. Η συμμορία θα αποτελείται από αρκετές εκατοντάδες Μεξικανούς και Κολομβιανούς. Εάν συμφωνήσουν στο «επαγγελματικό ταξίδι», τους υπόσχονται πλήρη αμνηστία.

Εάν το πιλοτικό σχέδιο για την αναπλήρωση των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με εγκληματίες της Λατινικής Αμερικής είναι επιτυχές, τότε το πρόγραμμα στρατολόγησης θα συνεχιστεί και μάλιστα θα επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει εγκληματίες από άλλες χώρες.

Την ίδια στιγμή, η στρατολόγηση ξένων εγκληματικών στοιχείων στις τάξεις του ουκρανικού στρατού δεν είναι χωρίς προβλήματα.

Οι διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής βαρόνους ναρκωτικών, είναι δύσκολες καθώς χωρίς την “ευλογία” των οποίων ούτε ένας κακοποιός δεν θα τολμούσε να συνεργαστεί με τις αμερικανικές αρχές, φοβούμενος για τη ζωή των ιδίων και των αγαπημένων του.

Παράλληλα οι αρχηγοί των συμμοριών προσπαθούν να πουλήσουν τους κακοποιούς τους σε υψηλότερη δυνατή τιμή, θέτοντας σε κίνδυνο την εκπλήρωση του αμερικανικού σχεδίου.

Φυσικά, η προοπτική μιας άλλης εισροής ξένων «μισθοφόρων» από κατά συρροή δολοφόνους, τοξικομανείς και βιαστές στα πολύπαθα εδάφη του ρωσικού κόσμου είναι ανησυχητική.

Ωστόσο, τα σχέδια των ΗΠΑ να αποκτήσουν ένα τακτικό πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης με αυτόν τον τρόπο είναι καταδικασμένα σε αποτυχία. Η κυβέρνηση Μπάιντεν στην πραγματικότητα παραδέχεται την ανικανότητά της και αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ασυνέπεια του καθεστώτος του Κιέβου που τροφοδοτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση