GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!" Αντιεξουσιαστές "μπούκαραν" σε κανάλι...

Παρέμβαση πραγματοποίησαν, το απόγευμα της Πέμπτης, αντιεξουσιαστές στον τηλεοπτικό σταθμό «Ιonian TV» επί της Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα. Οπ...


Παρέμβαση πραγματοποίησαν, το απόγευμα της Πέμπτης, αντιεξουσιαστές στον τηλεοπτικό σταθμό «Ιonian TV» επί της Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα.
Οπως αναφέρει η πατρινή ιστοσελίδα tempo24, αιτία της παρέμβασης ήταν η προ ημερών σύλληψη 38χρονου συντρόφου τους από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Πάτρα, για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», η οποία πρόσφατα είχε απασχολήσει τις Αρχές και στην οποία αποδίδονται τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Μάλιστα, είχαν προφυλακιστεί 6 άτομα της οργάνωσης.
Οι αντιεξουσιαστές διάβασαν μήνυμα, έγραψαν συνθήματα στις τζαμαρίες του σταθμού, πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν, ενώ στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση