GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΡΦΙΑ Παπανώτα για Κασσελάκη! "ΚΑΛΟ παιδί για καμιά μπίρα σε μπαρ, για ηγέτης δεν κάνει..."

Ο Δημήτρης Παπανώτας φαίνεται πως άλλαξε γνώμη για τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο δημοσιογ...


Ο Δημήτρης Παπανώτας φαίνεται πως άλλαξε γνώμη για τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο δημοσιογράφος, ο οποίος στο παρελθόν έκανε διθυραμβικά σχόλια για τον κ. Κασσελάκη, τώρα έχει άλλη άποψη και μάλιστα δεν διστάζει να την εκθέτει δημόσια. Απαντώντας σε σχόλιο follower στο Instagram εξαπέλυσε πυρά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων: «Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης».

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στο σχόλιο του follower
«Aλήθεια? Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισιγυνη, και απαράδεκτο κσι μετά το...μετάνιωσε? Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερτογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερτογάν " τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε... Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης...»

Δείτε την ανάρτηση με το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα


1 σχόλιο

  1. Τωρα,πώς εγω διβασα ολοκληρη την επισημη απαντηση του Παπανωτα που λεει για τον Κας οτι τον θεωρει τον επομενο πρωθυπουργο,μαλλον δεν ξερω να διαβαζω ή κατι μυριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση