GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΗ» ΔΗΛΩΣΗ του Αττικού νοσοκομείου! ΝΕΕΣ καταγγελίες από τον Γ. Καλλιάνο...

Τεράστιες διαστάσεις πήρε η ιστορία της περιπέτειας της υγείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, έπειτα από την συγκινητική ανάρτηση που έκαν...

Τεράστιες διαστάσεις πήρε η ιστορία της περιπέτειας της υγείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, έπειτα από την συγκινητική ανάρτηση που έκανε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλλιάνος εξέφρασε την οργή του για τη μεταχείριση του ασθενούς πατέρα του από το νοσοκομείο και τους γιατρούς στο οποίο νοσηλεύεται, κάνοντας λόγο για τεράστια λάθη που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή του πατέρα του.

Ο κ. Καλλιάνος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα εκ νέου στην ανταπάντησή του στην ανακοίνωση του νοσοκομείου, που προηγήθηκε, σχετικά με το θέμα της νοσηλείας του του πατέρα του.

«Εύχομαι ο διευθυντής και ο κάθε γιατρός αν έχει παιδιά, να μη τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου», είπε αρχικά μιλώντας στο MEGA μετά την απάντηση του νοσοκομείου.

Χαρακτήρισε «γλυκανάλατη» την ανακοίνωση του Αττικού νοσοκομείου και συμπλήρωσε: «Όλοι μου έλεγαν ''σχίζουμε τα πτυχία μας ο πατέρας σας πάει φοβερά'', ενώ δυσπνοούσε ο πατέρας μου».

«Εύχομαι να τα βγάλουν πέρα μαζί μου με όσα έχουν να γίνουν» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέροντας επίσης ότι θα δώσει και ονόματα. «Ο πατέρας μου τελικά έπαθε ανακοπή και τώρα είναι στην εντατική» , ανέφερε σε άλλο σημείο.

Για την νοσηλεία του πατέρα του είπε ακόμη: «Έμπαιναν φοιτητές. Πρωτοετής φοιτητής θα δει ασθενή που πεθαίνει σε μια μέρα;»

Τέλος σχολίασε και την τοποθέτηση του υπουργού Υγείας. «Με στενοχώρησε ο Άδωνις με τη ανακοίνωση που έβγαλε. Αγαπημένε μου φίλε μην προσπαθήσεις να στρογγυλέψεις την κατάσταση».

1 σχόλιο

  1. Αστο,Καλλιανε,κανε πιπες.Και μεις που πιστεψαμε οτι υπαρχει βουλευτης του Κουλη που ειναι ανθρωπος.Αντι να ξεφτιλισεις τον υπαιτιο,μονο ερωτικο γραμμα δεν εστειλες στον Αδωνι.Τελικα εισαι τελειως τιποτενιος.Κριμα στον πατερα σου που εβγαλε τετοιο σιχαμα.Α!Αμα πεθανει η γιαγια μου,ελα για μοιρολογιστρα,μυγοφτυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση