GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ο Λιάγκας ότι θα είναι υποψήφιος...

Σε διάψευση των σεναρίων που τον έφεραν να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε το πρωί της Τετάρτης μέσω της τηλεοπτικής εκπο...


Σε διάψευση των σεναρίων που τον έφεραν να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε το πρωί της Τετάρτης μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας.
Μάλιστα ο τηλεπαρουσιαστής δεν έκρυψε τη δυσφορία του για τη φημολογία των τελευταίων ημερών και ειδικά από την ώρα που φάνηκε ότι έχουν πλήρως εξομαλυνθεί οι σχέσεις του με τον Στέφανο Κασσελάκη και αναπτύσσεται μεταξύ τους μία καλή συνεργασία – ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του είχε παραχωρήσει και συνέντευξη πρόσφατα.
«Ας μην φοβούνται οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ πως θα τους φάω τη θέση στην ευρωβουλή» είπε με έμφαση, σημειώνοντας επίσης ότι δεν (θέλει να) είναι το αντίπαλο δέος του Γιώργου Αυτιά.
Είπε ακόμα ότι χθες, ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων, έσπασε το τηλέφωνό του από τα δεκάδες τηλεφωνήματα, είτε από δημοσιογράφους, είτε από πολιτικούς που ήθελαν να μάθουν τι πρόκειται να κάνει.

1 σχόλιο

  1. Αχάριστη εξαιτίας του Λιάγκα έμαθε όλη η Ελλάδα πότε λούστηκε ο σκύλος του Κασσελάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση