GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΛΕΙΝΕΙ και το "Σινέ Αλεξάνδρα" στην Καλλιθέα...

Γιάννης Μπεζαντάκος Αγαπητοί φίλοι της Αλεξάνδρας σας ενημερώνουμε ότι η Τετάρτη 24/4 θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του κινηματογρά...


Γιάννης Μπεζαντάκος
Αγαπητοί φίλοι της Αλεξάνδρας σας ενημερώνουμε ότι η Τετάρτη 24/4 θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του κινηματογράφου καθώς ο ιδιοκτήτης του χώρου επέλεξε να μην μας ανανεώσει την σύμβαση.
Πήραμε στα χέρια μας τον κινηματογράφο το 2015 και τον λειτουργήσαμε για 9 χρόνια προσπαθώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και πιστεύουμε ότι τιμήσαμε την εμπιστοσύνη σας.
Δεν γνωρίζουμε τι μέλλον θα έχει η Αλεξάνδρα, ίσως έφτασε η στιγμή να κλείσει και ο τελευταίος χειμερινός κινηματογράφος της Καλλιθέας.
Σας ευχαριστούμε θερμά που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε σε όλους σας τα καλύτερα.
Υ.Γ. Δεν μπορούμε παρά να σας ευχαριστήσουμε για τα τόσο θερμά σχόλια. Η εκτίμησή σας αντανακλά σε όλους τους συνεργάτες μας που από το 2015 έως και σήμερα πέρασαν από την Αλεξάνδρα και εργάστηκαν με συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον για να προσφέρουν στο κοινό της Καλλιθέας το καλύτερο δυνατό. Να γνωρίζουν ότι τους θυμόμαστε όλους.
Σινέ Αλεξάνδρα Καλλιθέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση