GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ αντικαθιστά τον Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποπομπή του δεύτερου με απόφαση ...


Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποπομπή του δεύτερου με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, ο πρώτος επιλαχών στην Αττική, είναι διδάκτορας Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής και μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ενώ είναι γιος του απόστρατου στρατηγού, Θόδωρου Σιδηρόπουλου και της πρώην υπουργού, Κατερίνας Παπακώστα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε την απόφαση του να απομακρύνει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας ότι «Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το Ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα. Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση. Ιδίως για το κόμμα που έχει προμετωπίδα του τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας σε δήλωση του μετά την αποπομπή του τόνισε πως «Θέλω να θυμίσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε», ενώ υποστήριξε ότι είχε αναφέρει στο κόμμα: «Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ» και του απάντησαν «Όχι Δημήτρη».

1 σχόλιο

  1. Μια συνέντευξη με τον Νίκο Ευαγγελάτο χρειάζεται που ξέρει από συνεντεύξεις με διασωληνομένους με Covid-19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση