GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ! "ΣΟΒΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ο Κλάους Σβαμπ εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο..."

 Ο Κλάους Σβαμπ φαίνεται ότι εισήχθη στο νοσοκομείο σοβαρά άρρωστος. Ο Κλάους Σβαμπ ο Γερμανός με καταγωγή απο την Ελβετία ιδρυτής του Παγκό...

 Ο Κλάους Σβαμπ φαίνεται ότι εισήχθη στο νοσοκομείο σοβαρά άρρωστος.

Ο Κλάους Σβαμπ ο Γερμανός με καταγωγή απο την Ελβετία ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, αρχιτέκτονας της μεγάλης επανεκκίνησης και των μνημονίων που κατέστρεψαν τους λαούς, ίσως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Όπως αναφέρεται ο Σβαμπ είσήχθη επειγόντως  σε νοσοκομείο λόγω έκτακτου γεγονότος και η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται καλή. Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί απο το WEF ή κάποιο άλλο φορέα υπό την εποπτεία του Σβαμπ, οπότε θα πρέπει να τις δούμε με επιφύλαξη.

Ο Σβαμπ γεννήθηκε στο Ράβενσμπουργκ. Οι γονείς του είχαν μετακομίσει από την Ελβετία στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Τρίτου Ράιχ, προκειμένου ο πατέρας του να αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή στην Escher Wyss AG.

Είναι πολίτης της Γερμανίας, αν και έχει τρεις Ελβετούς παππούδες και δύο Ελβετούς αδελφούς. Ο Σβαμπ είναι παντρεμένος από το 1971 με τη Χίλντα Σβαμπ, πρώην βοηθό του. Ο γάμος έγινε στην Κοιλάδα του Σέρτιγκ, στην Ελβετία, σε εκκλησία Μεταρρυθμιστών. Οι Σβαμπ έχουν δύο ενήλικα παιδιά, τη Νικό και τον Ολίβιε. Η Νικόλ Σβαμπ είναι συνιδρύτρια του προγράμματος για την ισότητα των φύλων.

1 σχόλιο

  1. Πώς αναπαραγει το δημωδες η κυρια Φλεσσα"τουτη γη που την πατουμε,ολοι μεσα θε να μπειτε";Ακριβως.Τωρα,ακομα ενα γουρουνι λιγοτερο,δε με χαλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση