GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Προμηθέας, ο θεός της φωτιάς τρομοκρατεί το ΝΑΤΟ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Προμηθέας, ο θεός που αψήφησε τους Ολύμπιους θεούς κλέβοντας τη φωτιά και...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Προμηθέας, ο θεός που αψήφησε τους Ολύμπιους θεούς κλέβοντας τη φωτιά και...

δίνοντάς την στην ανθρωπότητα για να δημιουργήσει πολιτισμό, είναι το όνομα που έδωσαν οι Ρώσοι στο νέο υπερσύγχρονο σύστημα αεράμυνας κι αντιπυραυλικής διαστημικής ασπίδας "S-500 Prometey".

Ένα οδικό κινητό σύστημα αεράμυνας και πυραυλικής και δορυφορικής διαστημικής άμυνας, που αναπτύχθηκε από τη Ρωσική εταιρία κατασκευής όπλων "Almaz-Antey".
Πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα που δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα!
Ο Προμηθέας (S-500) έχει εμβέλεια που ξεπερνούν τα 600 km, και δυνατότητα ανίχνευσης στόχων σε απόσταση που ξεπερνάει τα 800 km.
Μπορεί να στοχεύσει ταυτόχρονα έως και 10 βαλλιστικούς υπερηχητικούς στόχους. Στόχους που πετούν με υπερηχητικές ταχύτητες (πάνω από 10 Mach).
Η εμβέλεια του Προμηθέα είναι επαρκής για να απενεργοποιήσει τους εχθρικούς πυραύλους, τα διαστημόπλοια και τις πλατφόρμες τροχιακών όπλων στο διάστημα.
Οι πύραυλοι αναχαίτισης του Προμηθέα έχουν μια τεράστια ευλιγισία. Κάνουν ελιγμούς στη διάκεια της πτήσης και διαθέτουν ανεξάρτητα στοιχεία ραντάρ, που τους επιτρέπουν να εμπλακούν σε επιθέσεις.
Οι S-500 (Προμηθέας) μπορεί να ενσωματωθεί σ' ένα ενιαίο δίκτυο αεράμυνας και πυραυλικής άμυνας μαζί με τους S-400, S-300VM4, S-350 Vityaz κι άλλες πλατφόρμες.
Οι εκτοξευτές του Προμηθέα συνοδεύονται από όχημα διοίκησης, ραντάρ απόκτησης στόχων και διαχείρισης μάχης, οχήματα επαναφόρτωσης και μια σειρά συστημάτων ελέγχου ραντάρ, αεροπορικής και πυραυλικής άμυνας, ανάλογα με την αποστολή.
Αυτό το μοναδικό πυραυλικό σύστημα συνδέεται με αναχαιτιστές 77N6-N και 77N6-N1 για αντιπυραυλική άμυνα και αντιδορυφορικούς/διαστημικούς στόχους, και αντιαεροπορικούς πυραύλους 40N6M.
Ο Προμηθέας, μαζί με τα Ρωσικά stealth jet, τους ρωσικούς υπερηχητικούς φονικούς πυραύλους, που ανακοίνωσε επισήμως ο Σεργκέι Σοϊγκού, έφεραν τον πανικό και τρόμο στα Νατοϊκά επιτελεία.

Δυσκολίες για τη "σωστή πλευρά της ιστορίας", το Μέτωπο αντιμετώπισης του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, που παπαγαλίζει η Νατοϊκή δεξιά μαζί με την Νατοϊκή αριστερά;

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση