GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ! "Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ του Αρείου Πάγου να καλέσει την Βίκυ Φλέσσα..."

Γιάννης Παπουτσάνης Υποθέτω ότι μετά την, σχετική με την τραγωδία των Τεμπών, δήλωση της υποψηφιας ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κυρίας...


Γιάννης Παπουτσάνης
Υποθέτω ότι μετά την, σχετική με την τραγωδία των Τεμπών, δήλωση της υποψηφιας ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Βίκυς Φλεσσα ότι "τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι εμείς" η εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα κινητοποιηθεί καλώντας την πολιτικό να καταθέσει ενώπιον της όλα όσα γνωρίζει για τις ευθύνες της κυβέρνησης και του πρώην υπουργού Καραμανλή, προσωπικά.
Πρόκειται, άλλωστε, για την πρώτη δημόσια παραδοχή πολιτικού στελέχους του κυβερνώντος κόμματος ότι η τραγωδία των Τεμπών δεν είναι "μας συγχωρείτε λάθος". Ειναι έγκλημα, δολοφονία νέων παιδιών, ακριβώς ο,τι υποστηρίζουν οι γονείς τους που τρέχουν αριστερά δεξιά ζητώντας δικαίωση για την απώλεια τους.
Τζάμπα, λοιπόν, τα κροκοδειλια δάκρυα, οι προ ημερήσιας μπουρδολογιες, τα "ανθρώπινα λάθη", τζάμπα τα "μπράβο" και τα παλαμάκια στον πρώην αρμόδιο (λέμε τώρα) πλην πορφυρογεννητο, υπουργό.
Ιδού. Η υποψήφια ευρωβουλευτής (και δημοσιογράφος, ως χθες, διαχρονική παρουσιάστρια εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης) αποκαλύπτει.
Τι; Δεν αποκαλύπτει; Μια παρόλα της στιγμής ήταν περί "συλλογικής (τάχα) ευθύνης"; Κάτι του στυλ "όλοι μαζί τα φάγαμε" που ο, αποδεδειγμένα διαθέτων πολλά περισσότερα καντάρια μυαλό σε σχέση με την ίδια, αείμνηστος Θεόδωρος Πάγκαλος εκστόμισε;
Τότε η υποψηφια, υποθέτω ότι οφείλει να ομολογήσει ενώπιον της εισαγγελέως το αμάρτημα και την ανοησία, να φιλήσει την παντούφλα του αρχηγού της (αλλά και του πρώην υπουργού - μην ξεχνιόμαστε) ζητώντας συγχώρηση και να αντιμετωπίσει ενώπιον των δικαστηρίων, όλους όσοι θεωρούν ότι δεν έχουν ευθύνη τόσο για τη δολοφονία των παιδιών στα Τέμπη όσο και για τον θάνατο των ανύποπτων συνανθρώπων μας στο Μάτι.
Γιατί είπαμε: να ακολουθούν, με το αζημιωτο, το "ξαμολυθειτε για κάνα ψηφαλακι" όσοι, στις επιλογές πλείστων όσων κομματικών ηγεσιών, είχαν την πρώτη θέση... Ας τους συμμαζέψουν όμως όσο είναι καιρός. Γιατί αύριο θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση