GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεδιάντροπη η λογοκρισία στο facebook... για την υπεράσπιση των ουκροναζί...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Αναφερόμενη στα 80 χρόνια, από την απελευθέρωση της Οδησσού, από τους Γερμανούς και...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Αναφερόμενη στα 80 χρόνια, από την απελευθέρωση της Οδησσού, από τους Γερμανούς και... Ρουμάνους ναζιστές, είχα αναρτήσει και μια φωτό αρχείου με τους δωσίλογους και συνεργάτες των Γερμανών, Ουκρανούς, που πρόλαβαν να κρεμάσουν οι πολίτες της Ουκρανίας, χωρίς δίκη, πριν προλάβουν να μπουν μαζί με τα απελευθερωτικά στρατεύματα και οι υπηρεσίες Ασφαλείας.
Η φωτό καλύφθηκε, στην αρχή, από το φ/β, για όσους δεν ήθελαν να την δουν. Οκ!
Σήμερα και αφού έχει περάσει καμία βδομάδα,  εκτός από το γεγονός ότι επιβλήθηκαν κυρώσεις, στον λογαριασμό μου με το σκεπτικό ότι παροτρύνω, πιθανώς, κάποιους να αυτοκτονήσουν μου προτείνεται, παράλληλα βοήθεια, αν αντιμετωπίζω εγώ, ή κάποιος γνωστός μου κάποιο πρόβλημα, (εννοούν ψυχικό).
Όλα αυτά, από μία μεταπολεμική φωτογραφία κρεμασμένων, από το πλήθος, Ουκρανών ναζιστών!!!
Λοιπόν, αγαπητό μου φ/β, έχω φίλους πρόθυμους ν΄ακούσουν ΕΣΕΝΑ και πολλούς εξειδικευμένους ψυχίατρους, για να σε παρακολουθήσουν. Δεν μπορείς να σβήσεις την ιστορική μνήμη με καμία απαγόρευση, ούτε μπορείς να λογοκρίνεις ιστορικά ντοκουμέντα, που απεικονίζονται σε φωτογραφίες, διεσπαρμένες σε όλη την ανθρωπότητα, σε κάθε βιβλίο, σε κάθε εφημερίδα, σε κάθε επιστημονική εργασία, σε κάθε ντοκυμαντέρ!!
Ψυχίατρο χρειάζεται η ομάδα σου των πληρωμένων fact chekers, που με γελοίες δικαιολογίες λογοκρίνει την ίδια την Ιστορία!
Εγώ, πάντως, ψυχίατρο δεν χρειάζομαι!

Σχετικό: Σ΄ εμάς έγιναν κυβερνήτες, από παππού σε εγγονό...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση