GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές (σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) προηγούνται...

Τις εκτιμήσεις για τα ποσοστά που λαμβάνουν στην πρόθεση ψήφου για τις κάλπες των ευρωεκλογών οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡ...


Τις εκτιμήσεις για τα ποσοστά που λαμβάνουν στην πρόθεση ψήφου για τις κάλπες των ευρωεκλογών οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Action 24.

Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ βρίσκεται πρώτη σε απόσταση και δείχνει να συσπειρώνει κάποιες δυνάμεις σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στη δεύτερη θέση σημειώνοντας νέα μικρή άνοδο των δυνάμεών του, ενώ το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να κολλάει στην τρίτη θέση καταγράφοντας νέα υποχώρηση. Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει ποσοστό 33,2%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 15,1% και τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 12%.

Eυρω-ψηφοδέλτια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας, στην πρόθεση ψήφου, το γκάλοπ δείχνει να προηγείται ο Γιώργος Αυτιάς με 41,4% και να ακολουθούν Πύρρος Δήμας με 28,5%, Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 27,4%, Ελίζα Βόζενμπεργκ με 25,6%.
Πέμπτος στην κατάταξη βρίσκεται ο Φρέντυ Μπελέρης με 21,7% και έκτος ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με 19,7%.
Ακολουθούν Ελεονώρα Μελέτη με 19,1%, Δημήτρης Τσιόδρας με 16,3%, Στέλιος Κυμπουρόπουλος με 15,4%, Βούλα Πατουλίδου με 13,8%, Μαρία Σπυράκη με 10,8% και Νόνη Δούνια με 10%.

Στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, το γκάλοπ δείχνει να προηγείται η Σοφία Μπεκατώρου με 35,2% και να ακολουθούν Νίκος Παππάς με 33,7%, Κώστας Αρβανίτης με 27,9%, Ελενα Κουντουρά με 26,7%.
Πέμπτος στην κατάταξη βρίσκεται ο Νίκος Φαραντούρης με 21,2% και έκτος ο Μάριος Αθανασίου με 17%.
Ακολουθούν Γιώργος Τσίπρας με 16,3%, Βασίλης Κασσελάκης με 14,5%, Ευάγγελος Αντώναρος με 10%, Δώρα Τσαμπάζη με 9%, Δώρα Αυγέρη με 7,7% και Μυρτώ Κοροβέση με 7%.

1 σχόλιο

  1. Για τις επιλογές του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ: θα ξεχώριζα τον Μεϊμαράκη, Την Βόζενμπεργκ και τον Κεφαλογιάννη που έχουν μια εμπειρία και πιθανόν τον Τσιόρδα(προερχόμενο από "Το Ποτάμι"), και η Πατουλίδου που έχει εμπειρία περί αυτοδιοικητικών θεμάτων για το Συμβούλιο των Περιφερειών της Ευρώπης (προερχόμενη πολιτικά από το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΑΝΛ). Ο Μπελέρης είναι για ειδικό σκοπό τον οποίο ακόμα κι αν εκλεγεί δύσκολα θα τον πετύχει.
    Έχω και μια μεγάλη απορία δικούς τους δεν έχουν εκεί στην ΝΔ και κάνουν μεταγραφές; Μάλλον δεν πολύ θέλουν τους δικού τους.

    Για τις επιλογές του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ: Θα ξεχώριζα τον Αρβανίτη με αναμφισβήτητη δράση και εμπειρία και την Κουντουρά (προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ), υπάρχουν ο καθηγητής Φαραντούρης και ο Γιώργος Τσίπρας που έχει καθαρά πολιτικό αισθητήριο για τις διεργασίες στις ευρωομάδες και η Δώρα Αυγέρη με γνώση από τον Ελληνισμό της Διασποράς, και Μυρτώ Κοροβέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση