GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ του Ιράκ! ΡΟΥΚΕΤΕΣ χτύπησαν αμερικανική βάση στη Συρία...

Τουλάχιστον πέντε ρουκέτες από το έδαφος του Ιράκ εκτοξεύτηκαν σε βάση των ΗΠΑ στη βορειοανατολική Συρία, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.Ι...


Τουλάχιστον πέντε ρουκέτες από το έδαφος του Ιράκ εκτοξεύτηκαν σε βάση των ΗΠΑ στη βορειοανατολική Συρία, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.Ιρακινές πηγές μίλησαν στο πρακτορείο και δήλωσαν πως η επίθεση έγινε από την πόλη Ζούμαρ.
Η είδηση της επίθεσης έρχεται μετά τους φόβους ότι η βία μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε ολοκληρωτικό πόλεμο, μετά τη δολοφονία από το Ισραήλ ενός κορυφαίου Ιρανού στρατηγού στο προξενείο της Τεχεράνης στη Συρία, μια άμεση ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ και αναφορές για ισραηλινή επίθεση στο κεντρικό Ιράν.
Αυτή η επίθεση εναντίον αμερικανικών δυνάμεων είναι η πρώτη από τις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν στο Ιράκ σταμάτησαν τις επιθέσεις τους εναντίον αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση