GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

€μVόλια Big Pharma...Ποια "δικαιοσύνη";

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Στην Ελλάδα ποια κόμματα μπουκώνουν οι πολυεθνικές...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Στην Ελλάδα ποια κόμματα μπουκώνουν οι πολυεθνικές...

φαρμακοβιομηχανίες €μVολίων Big Pharma;
Αγόρασαν μια "πανδημία" κι έναν "πόλεμο"!

Ειδησιογραφία, 8 Μάρτη 2024: Η 18χρονη Camilla εμβολιάστηκε στις 25 Μάη κι αρρώστησε στις 3 Ιούνη 2021... Πέθανε στις 10 Ιούνη 2021... Θύμα ξαφνικίτιδας... Θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid
Η Camilla Canepa, φοιτήτρια, «δεν είχε προηγούμενη παθολογία και δεν είχε πάρει κανένα φάρμακο»...
Μετά από δικαστικούς αγώνες της οικογένειάς της, αυτοψίες και Επιστήμονες που τήρησαν τον όρκο του Ιπποκράτη, η "δικαιοσύνη" διαπίστωσε ότι ο θάνατος από θρόμβωση «σχετιζόταν εύλογα με μια δυσμενή επίδραση από τη χορήγηση του εμβολίου κατά του Covid»

Ο Φραντσέσκο Φορτσινίτι, πρώην βουλευτής  (2018–2022, του κόμματος "Alternativa"), "ψεκασμένος, αντιεμβολιαστής, αρνητής της επιστήμης" και πάει λέγοντας, σχολιάζει τις δικαστικές διαδρομές της εισαγγελίας της Γένοβας, της λεγόμενης "ανεξάρτητης δικαιοσύνης", για τα πέντε άτομα στο μητρώο υπόπτων για το θάνατο της 18χρονης Camilla και μεταξύ άλλων επισημαίνει για τους διωκόμενους:

«Διώκονται αυτοί της φαρμακοβιομηχανίας; Όχι, προστατεύονται με τις συμβάσεις για τα "εμβόλια" από οποιαδήποτε ευθύνη.
Αυτοί που την εμβολίασαν με το φάρμακο; Όχι! Κι αυτοί εξαιρούνται με υπουργικό διάταγμα.
Αυτοί που την έκαναν να πιστέψει ότι θα κινδύνευε να πεθάνει αν κολλούσε τον ιό, ενώ ήταν ήδη γνωστό εδώ κι ένα χρόνο ότι στην ηλικιακή της ομάδα το ποσοστό θνησιμότητας από τον Covid ήταν μηδενικό; Όχι! Αυτοί έχουν "ασυλία" κι εξακολουθούν να δίνουν μαθήματα για την ανθρώπινη γνώση της επιστήμης στα όργανα "πληροφόρησης" και στα ΜΜΕ.
Αυτοί οι πολιτικοί που διοργάνωσαν ειδικούς εμβολιασμούς σε αθλητικές αίθουσες, καλώντας τα παιδιά να πάρουν αυτό το φάρμακο σαν να ήταν καραμέλα, αφού είπαν σε ενοποιημένα δίκτυα ότι ήταν ασφαλές και αντιμετωπίζονταν σαν εγκληματίας όποιος προσπάθησε να πει το αντίθετο; Λοιπόν, αυτοί εξακολουθούν να θεωρούνται σήμερα γκουρού της επιστήμης, έχουν ασυλία και ίσως να τεθούν επικεφαλής ακόμη μεγαλύτερων ιδρυμάτων.
Αυτοί που εκβίασαν μια χώρα ψηφίζοντας μέτρα που αρνούνταν ακόμη και το δικαίωμα στην εργασία σε όσους δεν υπέκυψαν, για να σε αναγκάσουν να πάρεις αυτό το φάρμακο βάζοντάς σε μάλιστα να υπογράψεις "συγκατάθεση ενημέρωσης"; Ούτε καν αυτοί, μάλιστα οι περισσότεροι είναι ακόμα βουλευτές στη Βουλή.
Οι μόνοι ύποπτοι δίωξης είναι γιατροί και νοσοκόμες στα επείγοντα όπου πήγε άρρωστο το κορίτσι και πέθανε!
Κατηγορούνται ότι δεν κατάλαβαν έγκαιρα ότι είχε ανεπιθύμητη αντίδραση από το φάρμακο
(εμβόλιο το λένε), ενώ όλοι αυτοί παραπάνω ορκίστηκαν στη δικαιοσύνη ότι ήταν 100% ασφαλές, κοιμούνται ήσυχοι και κάνουν καριέρες.
Αυτή είναι η "δικαιοσύνη" στα χέρια των ισχυρών, αυτή είναι η δημοκρατία των πράσινων"
»
σημ. πράσινοι σαν τα δολάρια των ΗΠΑ και πράσινα πιστοποιητικά κυκλοφορίας κι εργασίας...

Ιωάννα Υψηλάντη: Οι Ιταλοί ξύπνησαν. Οι Έλληνες αποθεώνουν ακόμα τα κόμματα-ντίλερς του μεγαλύτερου ψεύδους στην Ιστορία...

Ιωάννα Υψηλάντη: €μβολια... το φαγοπότι, απ΄όλους τους εμπλεκόμενους χαραμοφάηδες, πρωθυπουργούς!

Περισσότερες δόσεις, περισσότερες λοιμώξεις! Η διαφθορά είναι έγκλημα για όλους...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση