GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 7ης Μαΐου! "MAZIKH επίθεση από την Ουκρανία στο ρωσικό έδαφος..."

Σύμφωνα με πηγή του πρακτορείου Russia Today, αναμένεται μαζικό χτύπημα της Ουκρανίας με από περισσότερα από 50 drones και δεκάδες πυραύλους...


Σύμφωνα με πηγή του πρακτορείου Russia Today, αναμένεται μαζικό χτύπημα της Ουκρανίας με από περισσότερα από 50 drones και δεκάδες πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, σε ρωσικό έδαφος, το πρωί της 7ης Μαΐου.
«Όπως έμαθε το RT, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζουν μια μαζική επίθεση στο ρωσικό έδαφος από τις έξι το πρωί της 7ης Μαΐου. Σύμφωνα με την πηγή, αναμένεται επίθεση από περισσότερα από 50 drones και δεκάδες πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα στο Telegram.


Αρχικά, όπως αναφέρεται, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σχεδιάζουν να εκτοξεύσουν drones για να απασχολήσουν την αεράμυνα και στη συνέχεια, να χτυπήσουν έναν στόχο που έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων. Σημειώνεται επίσης ότι αυτή είναι «η πρώτη τόσο δυνατή επίθεση από την Ουκρανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση