GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ» ο (κυνικός) Βαρτζόπουλος! «Εξαιρετικά μικρή η απόσταση των 28χλμ» μέχρι ένα Κέντρο Υγείας...

Φαίνεται ότι η αναστάτωση που προκάλεσε με τις μεσαιωνικές απόψεις του για τις γυναικοκτονίες δεν δίδαξε τίποτα στον υφυπουργό Υγείας Δημήτρ...


Φαίνεται ότι η αναστάτωση που προκάλεσε με τις μεσαιωνικές απόψεις του για τις γυναικοκτονίες δεν δίδαξε τίποτα στον υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο, ο οποίος από την Πρέβεζα έδωσε ρεσιτάλ κυνισμού.
Ο υφυπουργός υγείας βρέθηκε στην Πρέβεζα, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στον ΟΚΑΝΑ και αντιμετωπισε τις καταγγελίες για μειωμένο προσωπικό στο νοσοκομείο του νομού σχεδόν αδιάφορα, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ στους παριστάμενους να μην διαμαρτύρονται γιατί όλα τα νομαρχιακά νοσοκομεία έχουν ελλείψεις.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «τα προβλήματα που έχει το Νοσοκομείο της Πρεβέζης δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα προβλήματα που έχει κάθε Νομαρχιακό Νοσοκομείο σε όλη τη χώρα. Εδώ έχετε προβλήματα με τους Χειρουργούς, άλλοι έχουν προβλήματα με τους Παθολόγους, άλλοι έχουν προβλήματα με Ψυχιάτρους, με τους Αναισθησιολόγους έχουν σχεδόν όλα, με τους Ακτινολόγους έχουν επίσης σχεδόν όλα».
Στην καταγγελία ότι το Κέντρο Υγείας στην Πάργα, δημοφιλή τουριστικό προορισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν εφημερεύει μετά τις 3 το μεσημέρι και ότι στο Κέντρο Υγείας στο Καναλάκι μόλις πρόσφατα έγινε συνεχής η εφημερία, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος απάντησε να πηγαίνουν οι ασθενείς από την Πάργα στο Καναλάκι καθώς θεωρεί ότι η απόσταση των 28 χιλιομέτρων είναι μικρή για έναν άνθρωπο που χρειάζεται επειγόντως βοήθεια.
Όπως επισημαίνει η τοπική ιστοσελίδα prevezatoday, σε παρατήρηση που δέχθηκε ότι έχουν χαθεί ζωές είπε ότι «δεν έχει βάση αυτό ως επιχείρημα διότι η απόσταση είναι εξαιρετικά μικρή».
Για να προσθέσει ότι «αντιλαμβάνεστε πως η απόσταση της Πάργας είναι μικρότερη της απόστασης ενός προαστίου της Θεσσαλονίκης από το κέντρο».
Ε, μη λαϊκίζουμε κιόλας… άραγε επιστημονικές είναι και αυτές οι απόψες του υφυπουργού υγείας;

1 σχόλιο

  1. Δεν μπορεις να μαθεις σε γερικο σκυλι καινουρια τεχνασματα και ιδιως οταν προκειται περι ενος συμπλεγματικου μαλακα που,απο μικρος,ανεδιδε μια σκατοψυχια και μια κυνικοτητα,περισσοτερη και απ'το παχος του(ασχετα που του βαζανε υπεβολικα καλο βαθμο στην γυμναστικη) Αυτος ειναι και ετσι θα παραμεινει.Μιζερος,ασχημος και βοθρολυμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση