GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ κατάσταση 4χρονο παιδί! Ι.Χ. ΠΑΡΕΣΥΡΕ 5 άτομα στην Πειραιώς...

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Πειραιώς. Ένα ΙΧ παρέσυρε πέντε άτομα γύρω στις 23:00, δύο ενήλικες και τρεις α...

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Πειραιώς. Ένα ΙΧ παρέσυρε πέντε άτομα γύρω στις 23:00, δύο ενήλικες και τρεις ανηλίκους. Ένα παιδί 4 ετών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων. Αρχικά είχε μεταφερθεί στο «Τζάνειο», όπου διασωληνώθηκε.

Υπάρχουν και άλλοι τραυματίες ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του ατυχήματος. Στο «Παίδων» διακομίστηκαν και τα άλλα δύο ανήλικα ενώ οι ενήλικες νοσηλεύονται στον «Ερυθρό».

Η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς από το ύψος της ΕΛΑΪΣ, στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τους 5 ανθρώπους υποστηρίζει ότι δεν τους είδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση