GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ! Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ απειλεί με αποβολή τους φοιτητές που διαμαρτύρονται...

O πρόεδρος του Χάρβαρντ, Άλαν Γκάρμπερ, απείλησε με αποβολές όσους φοιτητές συμμετέχουν στις διαμαρτυρίες για τον τερματισμό του πολέμου στη...

O πρόεδρος του Χάρβαρντ, Άλαν Γκάρμπερ, απείλησε με αποβολές όσους φοιτητές συμμετέχουν στις διαμαρτυρίες για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα, γιατί προχώρησαν στη δημιουργία καταυλισμού στο χώρο της σχολής.

«Γράφω σήμερα με αυτό το απλό μήνυμα: Η συνέχιση του καταυλισμού αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για το εκπαιδευτικό περιβάλλον του Πανεπιστημίου. Όσοι συμμετέχουν ή τον διατηρούν θα παραπεμφθούν για “ακούσια άδεια” από τις σχολές τους», έγραψε σε e-mail που έστειλε στα μέλη της σχολής.

Σύμφωνα με το bostonglobe.com, ο Άλαν Γκάρμπερ ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τα άτομα που συμμετείχαν στις δραστηριότητες αυτές έχουν ενημερωθεί επανειλημμένα ότι οι παραβιάσεις των πολιτικών του πανεπιστημίου και της σχολής θα έχουν πειθαρχικές συνέπειες και ότι περαιτέρω παραβιάσεις και συνεχής κλιμάκωση θα έχουν ως αποτέλεσμα όλο και αυστηρότερες κυρώσεις. Την περασμένη εβδομάδα, οι σχολές όλου του πανεπιστημίου άρχισαν να επιδίδουν πειθαρχικές ειδοποιήσεις σε φοιτητές που συνέχισαν να συμμετέχουν σε μη εξουσιοδοτημένη δραστηριότητα στην αυλή παρά τις ειδοποιήσεις αυτές».

«Ο καταυλισμός ευνοεί τις φωνές λίγων έναντι των δικαιωμάτων πολλών που έχουν βιώσει διαταραχή στον τρόπο που σπουδάζουν και εργάζονται σε μια κρίσιμη περίοδο του εξαμήνου. Καλώ όσους συμμετέχουν στον καταυλισμό να τερματίσουν την κατάληψη της αυλής του Χάρβαρντ», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση