GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ναζισμός γύρισε θριαμβευτής, παρά την συνθηκολόγηση του...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Μεγάλη ημέρα η σημερινή, για τον ελεύθερο κόσμο. Η χιτλερική Γερμανία, 79 χρόνια πριν, υπογράφει την άνευ όρων παράδοση...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Μεγάλη ημέρα η σημερινή, για τον ελεύθερο κόσμο.
Η χιτλερική Γερμανία, 79 χρόνια πριν, υπογράφει την άνευ όρων παράδοση της και το... τέλος του πιο αιματηρού και αποκρουστικού πολέμου, στην Ιστορία.
Ενός πολέμου, που χρηματοδότησε και στήριξε η ελίτ της Δύσης, προκειμένου, διά χειρός Χίτλερ, να καταστραφεί η Σοβιετική Ένωση, να μετατραπούν σε δούλους οι Σλάβοι και να διαμοιραστεί ο πλούτος της αχανούς χώρας.
Το "όνειρο" τελείωσε με την προέλαση του Κόκκινου στρατού, στην Ευρώπη, εναντίον των χιτλερικών στρατευμάτων, που ανάγκασε τις ΗΠΑ και τους δορυφόρους τους να  αλλάξουν πλάνα και να προσκολληθούν στο στρατόπεδο των νικητών, για να αποκτήσουν το δικαίωμα να ξαναμοιράσουν τον κόσμο, σε σφαίρες επιρροής.
Αυτή η "επιρροή" είναι που από το τέλος, ακόμα του Β΄ΠΠ, ξαναέφερε στο προσκήνιο τον ναζισμό, του έδωσε θέση στα "δημοκρατικά" Κοινοβούλια των χωρών-συνεργατών του Χίτλερ και σήμερα εξυμνεί και χρηματοδοτεί ναζιστικές επιθέσεις σε αμάχους, τόσο στην Ουκρανία, όσο και στο Ισραήλ.
Ο ναζισμός ήταν και θα είναι απαραίτητο όπλο των απάτριδων ελίτ του κόσμου, που έχουν καταλάβει κάθε σημαντική θέση σε διεθνείς Οργανισμούς, κυβερνήσεις και κοινωνικές δομές, οδηγώντας την ανθρωπότητα σε πλήρη εξολόθρευση, για μεγαλύτερα κέρδη.
Δεν διαβάσαμε τα μαθήματα της Ιστορίας. Δεν μας έμαθαν ποτέ την Αλήθεια, που την ελέγχουν με κάθε τρόπο. Δεν διατηρήσαμε την Μνήμη, που έπρεπε να καταστραφεί οπωσδήποτε.
Και ο ναζισμός γύρισε θριαμβευτής, παρά την συνθηκολόγηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση