GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΪΑΣ! ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ του Αργυρού, ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα...

Στο κέντρο διασκέδασης «Fantasia» της παραλιακής όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά διασκέδαζε μέχρι τις πρωινές ώρες...


Στο κέντρο διασκέδασης «Fantasia» της παραλιακής όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά διασκέδαζε μέχρι τις πρωινές ώρες o πρόεδρος του ΣYΡIZΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.
Το ζευγάρι στην αρχή του προγράμματος βρισκόταν στο πάνω διάζωμα, του «Fantasia», και εν συνεχεία κατέβηκαν στα πρώτα τραπέζια όπου και διασκέδασαν μέχρι το πρωί παρέα με ανθρώπους της «Panic».
Αργότερα επισκέφτηκαν και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που έδειχνε κατενθουσιασμένος από την παρουσία τους, στο καμαρίνι του.

Τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα, υποδέχτηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, που κάνει δημόσιες σχέσεις στο κέντρο Fantasia.
 
 Να σημειωθεί ότι ο Σ. Κασσελάκης, ο Τ. Μακμπέθ και ο Γιώργος Αρσενάκος της «Panik» είχαν συμφάγει τον περασμένο Φεβρουάριο στο prive χώρο του Kenko όπως είναι το όνομα γνωστού σούσι εστιατορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση