GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΙΑ στο Αιγάλεω! ΤΟΥΡΚΟΣ, αιτών ασύλου, ο συλληφθείς για εμπρησμούς...

Τούρκος υπήκοος, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει αίτηση ασύλου και που είχε προσαχθεί από τις ελληνικές αρχές πριν από μερικές εβδομάδας είνα...


Τούρκος υπήκοος, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει αίτηση ασύλου και που είχε προσαχθεί από τις ελληνικές αρχές πριν από μερικές εβδομάδας είναι ο συλληφθείς για φωτιές που είχαν εκδηλωθεί στο Αιγάλεω στα μέσα Μαΐου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «συνελήφθη σήμερα 26 Μαΐου 2024 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης εκ προθέσεως εμπρησμών και κατ’ εξακολούθηση σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Ο προαναφερθείς κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο, Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».
Νωρίτερα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, είχε δηλώσει ότι «τρεις φορές αυτό τον μήνα εκδηλώθηκαν πυρκαγιες στο όρος Αιγάλεω. Και τις τρεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί. Σήμερα όμως συνελήφθη ο υπαίτιος εμπρηστής, Τούρκος υπήκοος, που ομολόγησε την εγκληματική του πράξη. Θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη βάσει του νέου νόμου. Το έχουμε πει πολλές φορές: Με τους εμπρηστές θα είμαστε αμείλικτοι».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς για εμπρησμούς έχει κάνει αίτηση χορήγησης ασύλου από την Ελλάδα αλλά δεν διαθέτει κάρτα ασύλου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προσαχθεί πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς είχε εντοπιστεί να κινείται ύποπτα γύρω από την πρεσβεία του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση